Monica Roşu e însărcinată! „A venit în stare de alertă!”

Monica Roșu a făcut marele anunț: este însărcinată!

23 sept. 2020, 11:20
Monica Roşu e însărcinată! „A venit în stare de alertă!”

Monica Roșu a ajuns la a cincea lună de sarcină, după cum veselă a declarat, și a povestit apoi cum s-a întâmplat totul.

„Sunt în cinci luni. Am făcut live-ul în perioada pandemiei, nu ne stresam, ne doream dorim, s-a întâmplat pe nepusă masă. Nu am ascuns burta, nu m-a văzut nimeni, dar… Nu știm ce avem, este o surpriză, nu vreau să-mi arate. M-am purtat normal, nu am ascuns, am ținut să treacă 3 luni, așa mi-a recomandat doctorul”, a dezvăluit Monica Roșu.

Sandra Izbaşa, dublă campioană olimpică, se iubeşte cu nepotul unui actor celebru FOTO

„Era pandemie, oricum. După trei luni am spus că e cazul să stau liniștită. Să nu-mi spună lumea pe stradă că m-am îngrășat. Adică nu am ascuns după trei luni, când am fost sigură”, a continuat fosta campioană olimpică.

Monica Roţu a dezvăluit că ea și soțul ei, Vlad, vorbeau de un bebe încă de anul trecut: „A venit în starea de alertă. Mă întorceam de la mare și am avut niște senzații ciudate. M-am dus la farmacie, să iau test. Vlad m-a văzut cu testul. L-am facut, am văzut că au apărut cele două liniuțe. Am rămas singură în baie și nu spuneam nimic. M-am dus cu testul în living, unde mă aștepta. E adevarat? Se pare că da. Asta a fost!”.

Monica Roşu a mai dezvăluit că a pregătit numele David dacă va fi băiat, iar pentru fetiță nu are: „Nu am luat în calcul varianta!”.