Monica şi Ramona Gabor s-au întors în România. Cum au fost fotografiate cele două surori

Monica şi Ramona Gabor s-au întors în România. Cele două au o relaţie foarte apropiată şi de fiecare dată îşi fac timp să se revadă, fie că se întâmplă în Dubai, în America sau chiar în România.

08 iul. 2022, 09:20
Monica şi Ramona Gabor s-au întors în România. Cum au fost fotografiate cele două surori

Monica şi Ramona Gabor s-au întors în România. Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu şi sora ei mai mică au decis să revină pe meleagurile natale, pentru a se revedea şi cu sora lor mai mare, Alina, ceea ce au şi făcut. S-au întâlnit toate trei în Maramureş, acolo unde au vizitat mai multe locuri. Bineînţeles, au postat imaginile şi pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Monica Gabor i-a anunţat dispariţia. Vedeta cere disperată ajutorul: „Nu reuşesc să dau de ea şi sunt îngrijorată pentru starea ei”

Monica şi Ramona Gabor s-au întors în România

După vizita fulger în nordul ţării, Monica şi Ramona s-au în Bucureşti, pentru a petrece câteva zile şi aici. Cele două surori au luat masa împreună în oraș, la un restaurant de fițe, iar mai apoi s-au îndreptat către un salon de înfrumusețare. În trafic, ele au stat de vorbă și au glumit împreună, potrivit Spynews.ro.

Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink. Vestea a fost „scăpată” chiar de Irinel Columbeanu. Acesta a fost invitat în cadrul podcast-ului lui Ameri Nasrin şi a vorbit despre fosta lui soţie, dar şi despre actualul ei partener.

Fostul milionar a explicat că cei doi amorezi au devenit oficial soț și soție în anul 2019, după ce Irinuca, fiica lui Irinel și a Monicăi, s-a mutat în SUA, pentru a locui alături de mama sa.

A fost un conflict, într-adevăr, înăuntrul meu, între a ceda cerințelor venite din partea lor, adică a lui Pink și a soției sale, la vremea aceea nu era încă soția lui, parcă, de a nu mă întoarce cu Irina și să o las să stea în continuare la ei.

Îmi trebuia și mie un pic de timp pentru a gândi această perspectivă, le-am zis că nu pot da un răspuns pe loc, că e prea pripit. El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de Irina.  Considerând că are dreptate, i-am răspuns Monicăi și i-am dat în scris răspunsul așteptat în acea seară”,  a declarat Irinel Columbeanu, în  podcast-ul lui Ameri Nasrin.