Monica Tatoiu face praf piesa Macarena. „Femeile nu trebuie să umble cu decolteu dacă nu vor să fie hărţuite” VIDEO

Monica Tatoiu, o personalitate publică cunoscută pentru opiniile sale controversate, a făcut recent o declarație tranșantă în legătură cu versurile melodiei "Macarena", care abordează subiectul violenței și abuzurilor asupra femeilor.

18 mart. 2024, 13:39
Monica Tatoiu face praf piesa Macarena. „Femeile nu trebuie să umble cu decolteu dacă nu vor să fie hărţuite” VIDEO
Monica Tatoiu face praf piesa Macarena. "Femeile nu trebuie să umble cu decolteu dacă nu vor să fie hărţuite"

Monica Tatoiu face praf piesa Macarena. În cadrul unei apariții în podcast-ul realizat Mara Bănică, Monica Tatoiu a adus în discuție ideea că femeile sunt responsabile pentru propria lor siguranță, sugerând că nu ar trebui să îmbrace decolteuri dacă doresc să evite hărțuirea.

Piesa „Macarena” interpretată de cântăreața de trap Erika Isac a stârnit dezbateri intense pe internet prin limbajul său explicit, menit să denunțe discriminarea și violențele îndreptate împotriva femeilor. Cu toate acestea, Monica Tatoiu a exprimat opinia că femeile ar trebui să își asume responsabilitatea pentru propriile lor acțiuni și să evite anumite comportamente sau vestimentații care ar putea atrage hărțuirea.

„Am văzut, mai nou, melodia aia Macarena, că femeile sunt agresate. 20% din bărbați sunt agresați de femei. Este procentul pe care l-am aflat din America. Niciodată să nu te combini la serviciu. Durează 6 luni, un an. După ce faci, te întâlnești cu ea pe coridor … La bărbații însurați, eu am dat afară femeia. Eu am o problemă cu femeile care se cuplează cu bărbați însurați, cățelele astea. Femeile nu trebuie să umble cu decolteu dacă nu vor să fie hărțuite. De ce trebuie să arăți? Nu sunt de acord!”, a declarat Monica Tatoiu.

Citeşte şi: ”Macarena”, piesa-manifest cântată de Erika Isac, transormată în manea de Cristi Mega. Cum au reacționat internauții

Deși declarațiile sale au stârnit controverse și critici, Monica Tatoiu a insistat asupra faptului că fiecare individ este responsabil pentru propriul comportament și că precauțiile ar trebui luate pentru a evita situațiile neplăcute.

„Sunt vulgare, mergi pe stradă acum și le vezi. Ce faci în spatele ușilor închise, tu cu el, e ceva foarte intim. Pielea dezgolită mie nu-mi place. Granița e foarte subțire. Și eu am purtat mini, când s-a purtat. Purtam fustă scurtă, dar nu pe stradă. Când ne întâlneam, ne plimbam, după îmi săreau capsele de la fustă. Dacă arăți totul, ce mister mai ai?”, a mai spus Monica Tatoiu.