Monica Tatoiu s-a enervat! Afacerista dă de pământ cu femeile prea extravagante în noaptea dintre ani. ”Țoape și mitocani. Mănânci și bei o oră jumătate, te dai deștept, apoi te duci acasă și te zbânțui cu nevasta”

Monica Tatoiu este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Vedeta este cunoscută pentru faptul că spune lucrurilor pe nume, motiv pentru care de foarte multe ori a fost criticată, dar și admirată în același timp. Ce a declarat femeia de afaceri recent, află în rândurile de mai jos.

25 dec. 2023, 21:53
Monica Tatoiu s-a enervat! Afacerista dă de pământ cu femeile prea extravagante în noaptea dintre ani. ”Țoape și mitocani. Mănânci și bei o oră jumătate, te dai deștept, apoi te duci acasă și te zbânțui cu nevasta”
Monica Tatoiu

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Monica Tatoiu spune mereu ceea ce gândește.

Citește și Monica Tatoiu, dezvăluiri din viața intimă: „La 16 ani, am descoperit plăcerea de a interacţiona cu băieţii şi de a face ce vrei din ei. Tata a crezut că prin căsătorie o să mă potolesc, dar eu am fost tânără și neliniștită”

Mai sunt câteva zile până când trecem în noul an, astfel că Tatoiu nu s-a putut abține și a făcut câteva comentarii cu privire la acest aspect.

Cum unul dintre cele mai importante lucruri pentru femei în seara de Revelion este vestimentația și locația unde se va ține marea petrecere, Monica Tatoiu a ținut să spună câteva cuvinte despre asta.

”O tâmpenie”

Monica Tatoiu a ținut să vorbească despre felul în care românii aleg să se îmbrace în noaptea dintre ani, dar și despre cei care aleg să sărbătorească Revelionul alături de patronii lor.

„Dacă te duci la Revelion și ești invitat de șeful tău și te duci cu nevasta, te porți într-un fel. Ești cu șeful, ești la o masă în care mănânci și bei o oră jumătate, de dai deștept. Faci impresie bună să nu te concedieze că vină criza, apoi te duci acasă și te zbânțui cu nevasta.”, a spus Monica Tatoiu, în cadrul podcastului Fiță cu Adiță, theExclusive.

„Dacă te duci cum era pe vremea lui Ceașcă, cu salată și ouă umplute, sare în cadă, în sufragerie, te duci și te îmbraci comod. Rochie cu trenă și toace când tu trebuie să joci Perinița la 6 dimineața. Țoape și mitocani. M-ai văzut vreodată mergând la din astea? Nu, pentru că toate sunt niște țoape. O tâmpenie”, a mai spus Monica Tatoiu.

În cadrul unui alt interviu, femeia a mai menționat că niciodată nu iese nici măcar din dormitor nearanjată.

Citește și Ce părere are Monica Tatoiu despre amantele soțului ei: „Lasă-l să se ducă, atât doar, să nu-i facă un copil. Eu așa mi-am ținut bărbatul 30 de ani”

„Trebuie să ne aranjăm. Nu ies din dormitor nearanjată, cu halat. Bărbatul meu m-a învățat asta: să nu te mai văd în halat de dimineață.Când ies din dormitor, trebuie să pot să ies în fața camerei, fără să îmi fie rușine de mine. E un efort, dar, dragele mele, Dumnezeu ne-a dat atâta putere…Nicio cruce nu-i prea grea pentru o femeie care se preocupă să înțeleagă ce vrea viața de la ea. E foarte greu, dar nu e imposibil ”, a spus Monica Tatoiu.