Monica Tatoiu, scandal cu fratele lui Prigoană

Monica Tatoiu este implicată într-un scandal de proporţii cu Daniel Prigoană, nimeni altul decât fratele lui Silviu Prigoană. Asta după ce Tatoiu a criticat ce a văzut în plimbarea prin oraşul Cluj-Napoca.

23 oct. 2017, 13:28
Monica Tatoiu, scandal cu fratele lui Prigoană

Monica Tatoiu a reuşit să stârnească o mulţime de controverse după ce a criticat arhitectura Clujului şi modul în care sunt îmbinate construcţiile vechi cu cele noi.

„Despre Cluj nu stiu ce să spun fără să deranjez. O casa de amanet si „outleturi” turcesti in centrul orasului. Vitrinele arată sinistru. (…) Pe mine m-au intristat contrastele care s-au accentuat.Intre lux ostentativ si saracie. Daca am deranjat, va rog sa ma scuzati. A fost un soc.”, a scris afacerista pe Facebook.

Unul dintre cei care au reacţionat dur la aceste critici a fost Daniel Prigoană. ”Tatoiu? Ce-i duduia? Nu-i aia care se pricepe de la avortul furnicii la meteoriţii occipitali? … No bine no ..”, a scris pe acesta pe Facebook.

Monica Tatoiu se află într-un circuit mai amplu în vestul ţării. Ea merge din oraş în oraş şi postează păreri despre ceea ce vede. Tatoiu a mai criticat Braşovul, în schimb, , a lăudat Oradea şi Salina Turda.

Monica Tatoiu a renunţat la apariţiile publice de câteva luni, iar toată vara a mers în excursii în mai multe ţări exotice.

Citeşte şi Fosta iubita a lui Silvius Prigoana, atac cerebral