Monica Tatoiu, sfaturi despre sex: Dacă vreţi să vă lăsaţi copilul fără mamă şi tată, căsătoriţi-vă virgini

Interviu inedit cu Monica Tatoiu, cu doar câteva zile înainte de Dragobete. Femeia de afaceri a acceptat să vorbească, în costum de baie şi fără inhibiţii despre importanţa amorului într-o căsnicie. După 33 de ani de relaţie, Monica Tatoiu spune că sexualitatea nu dispare, ci trece la un alt nivel.

22 feb. 2015, 13:24
Monica Tatoiu, sfaturi despre sex: Dacă vreţi să vă lăsaţi copilul fără mamă şi tată, căsătoriţi-vă virgini

Monica Tatoiu a fost întotdeauna o femeie sigură pe ea, lipsită de inhibiţii şi nu s-a fericit nicio secundă să spună lucrurilor pe nume. Monica îl cunoaşte pe soţul ei de 33 de ani, iar de atunci îl iubeşte şi îl apreciază ca în prima zi.

Invitată la emisiunea „Refresh by Oana Turcu”, Monica Tatoiu a povestit deschis despre relaţia pe care o are cu tatăl copilului ei, dar şi despre opinia ei despre bărbaţi şi despre sexualitate.

„Dacă vreţi să vă lăsaţi copilul fără mamă şi tată, căsătoriţi-vă virgini! Marea dragoste. Se căsătoresc, fac copii, apoi pasiunea dispare. Mai ales dacă a fost prima dată, ea nu ştie nu este acela orgasm, el nu ştie ce înseamnă o femeie mulţumită. După ce fac copilul, în doi ani de zile, femeiii nici nu prea îi mai trebuie sex. El se maturizează. Are vreo 26-27 de ani, o colegă de serviciu plină de nuri la care bate ceasul biologic şi vine acasă şi spune că pleacă, că face un copil cu colega lui de serviciu. Sunte sute de astfel de cazuri”, a explicat Tatoiu.

Monica Tatoiu şi-a cunoscut soţul în urmă cu mai bine de 30 de ani şi de atunci îl iubeşte ca în prima zi.

Ea a dezvăluit secretul care ţine aprinsă flacăra iubirii şi chiar le dă un sfat celor care sunt la început de drum.

„Să nu dormi cu copilul mai mult de o lună de zile după ce ai născut, în niciun caz. Deci locul femeii este lângă soţul ei, nu în patul copilului”, spune femeia de afaceri.

În urmă cu aproape 2 ani Monica şi Victor Tatoiu şi-au aniversat nunta de argint.

Vezi: Nunta de argint. Vezi cum arată Monica Tatoiu în rochie de mireasă VIDEO

Monica Tatoiu spune că înaintarea în vârstă nu exclude partidele de sex dintre parteneri.

„Sexualitatea face parte din corpul nostru, sexualitatea ţine si de minte şi de suflet şi de spirit şi pe măsură ce înaintezi în vârstă si acumulezi experienta. Modul in care decurge atingerea e mai mult decat fizic. La bătrâneţe transcede, pentru ca dupa 30 de ani de căsnicie esti o singura persoană fără să ajungi la sex”, a spus Tatoiu.

Citeşte şi: Monica Tatoiu, mărturie ŞOCANTĂ: „Umblam GOALĂ prin casă, iar la 14 ani fiul meu…”.Ce spune despre pedofilie