Monica Tatoiu şi Cătălin Măruţă nu îşi vorbesc de 10 ani. Vedeta nici nu vrea să audă de împăcare: „Eu când dau delete, e delete”

Monica Tatoiu şi Cătălin Măruţă nu îşi vorbesc de 10 ani, din cauza unei farse pe care prezentatorul i-a făcut-o afaceristei, o glumă care nu a fost difuzată niciodată pe post. În urmă cu câteva zile, jurnalistul a adus în discuţie o împăcare cu aceasta.

23 iul. 2022, 22:48
Monica Tatoiu şi Cătălin Măruţă nu îşi vorbesc de 10 ani. Vedeta nici nu vrea să audă de împăcare: „Eu când dau delete, e delete”

Monica Tatoiu şi Cătălin Măruţă nu îşi vorbesc de 10 ani. Femeia de afaceri a aflat de intenția prezentatorului, de a relua legătura cu ea. Persoana care a încercat să medieze această relație a fost Mara Bănică, imediat după emisiunea în care fusese invitată.

Citeşte şi: Andra este scoasă din minţi de un obicei al lui Cătălin Măruţă: „Eu vreau să fiu binedispusă, nu să mă enervez” VIDEO

Monica Tatoiu şi Cătălin Măruţă nu îşi vorbesc de 10 ani

Jurnalista a sunat-o pe Monica Tatoiu încercând s-o împace cu Cătălin Măruță, însă n-a avut mare succes. „La mine e o chestie: primești 100%. Eu am încredere în oameni. Mara m-a sunat ieri, imediat după emisiune. Ce i-am spus Marei e următorul lucru: Eu când dau delete, e delete. Eu am în familie oameni cu care nu vorbesc de zeci de ani.

Ca să te cerți trebuie energie, iar energia s-a scumpit. I-am spus Marei, fac interviu cu ea, la mine acasă. O primesc oricând. Sunt prea bătrână să îmi pierd timpul să explic oamenilor unde greșesc. Errare humanum est, perseverare diabolicum (n.r.: traducere din latină: A greși e omenește, a persevera în greșeală e diabolic)”, a declarat Monica Tatoiu pentru Fanatik.ro.

Prezentatorul i-a mărturisit Marei Bănică faptul că Monica Tatoiu nu a mai pășit în platoul său de 10 ani din cauza unei farse pe care acesta i-a făcut-o, fără să intre în prea multe detalii.

Mai în glumă, mai în serios, Măruță a zis că l-a ”cunoscut” și pe soțul femeii de afaceri cu acea ocazie. De atunci nu și-a mai permis să o mai provoace în niciun fel.

Farsa despre care a vorbit Măruță, filmată în anul 2012, nu a apărut pe post la solicitarea fostei patroane Oriflame. Ca să o împace, Măruță i-a promis încă de atunci că nu va publica imaginile niciodată. Promisiunea nu a fost îndeajuns pentru ca Monica Tatoiu să facă un pas spre el.