Monicăi Odagiu nu i-a fost suspendat permisul după accidentul mortal. Avocat celebru: „Este prima dată când întâlnesc o astfel de situaţie, este bizar”

Monica Odagiu (26 de ani) a fost implicată, duminică după-amiază, în jurul orei 16:15, într-un accident grav în Capitală, în apropiere de Sala Palatului. Aflată la volanul unui autoturism marca Mercedes, actriţa a lovit din plin un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani, care a murit pe loc.

10 apr. 2023, 18:10
Monicăi Odagiu nu i-a fost suspendat permisul după accidentul mortal. Avocat celebru: „Este prima dată când întâlnesc o astfel de situaţie, este bizar”
Monicăi Odagiu nu i-a fost suspendat permisul după accidentul mortal. Avocat celebru: "Este prima dată când întâlnesc o astfel de situaţie, este bizar"

Monicăi Odagiu nu i-a fost suspendat permisul după accidentul mortal. Din primele informaţii, bărbatul a treversat neregulamentar și s-ar fi aruncat în fața mașinii vedetei. Sora ei, Ana Odagiu, și iubitul Conrad Mericoffer erau și ei în mașina actriței când s-a petrecut accidentul mortal. Conrad Mericoffer a declarat că Monica Odagiu nu este de vină. Și polițiștii au considerat la fel și nu i-au suspendat permisul de conducere!

Citeşte şi: De ce a murit, de fapt, bărbatul lovit cu mașina de Monica Odagiu. Surpriză la rezultatul autopsiei

Adrian Cuculis, unul dintre cei mai cunoscuţi avocaţi din România,  susține însă că dosarul accidentului Monicăi Odagiu este unul cât se poate de inedit, deoarece în mod normal vedeta ar fi trebuit să rămână fără permisul de conducere.

„În primul rând, vreau să precizez că acest dosar este unul inedit pentru că polițiștii care au venit la fața locului să constate fapta nu i-au luat permisul de conducere Monicăi Odagiu. Este prima dată în viața mea când întâlnesc o astfel de situație și am avut de a face cu peste 1.000 de accidente. Acest lucru este bizar, pentru că se traduce prin faptul că șoferița care a provocat accidentul nu ar fi încălcat nicio regulă de circulație la momentul producerii acestuia. Sincer, mi se pare sinistru că polițiștii de la rutieră au considerat că nu s-a încălcat nicio regula de circulație, înainte să se știe dacă s-a respectat viteza legală și înainte de primirea rezultatelor oficiale de la INML privind alcoolemia. Știți că nu s-a întâmplat o dată ca rezultatele să fie fals negative sau pozitive”, a declarat Adrian Cuculis, în exclusivitate pentru Click!.

Citeşte şi: Primele imagini cu accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu. A accidentat mortal un bărbat în centrul Capitalei VIDEO

Reprezentanții Brigăzii Rutiere din Capitală au explicat că, din punct de vedere al procedurii nu s-a produs nicio eroare: „Nu este nimic bizar. Potrivit art.111 alin(4) din Oug195/2002: Permisul de conducere al conducătorului de autovehicul implicat într-un accident de circulație din care a rezultat uciderea sau vătămarea corporală a unei persoane, se reține de către poliția rutieră dacă acesta a încălcat o regulă de circulație”.