Monstrul de la catedră. O profesoară de muzică îşi îmbăta elevii şi apoi făcea sex cu ei

O profesoară de muzică din oraşul englez Exmouth a fost condamnată la 30 de luni de închisoare, după ce a fost găsită vinovată de faptul că a făcut sex cu doi elevi de-ai săi, în vârstă de 16 ani.

19 sept. 2013, 20:45
Monstrul de la catedră. O profesoară de muzică îşi îmbăta elevii şi apoi făcea sex cu ei

O profesoară de muzică, în vârstă de 45 de ani, a fost condamnată la doi ani şi jumătate de închisoare fiind găsită vinovată de faptul că a făcut sex cu doi copii de 16 ani, după ce i-a îmbătat. Jennifer Philp-Parsons, din oraşul englez Exmouth i-a invitat pe cei doi la o petrecere în casa ei şi a făcut sex cu unul dintre aceştia în timp ce soţul său dormea la etaj.

Cu toate acesteia, soţul femeii şi cei trei copii au susţinut-o pe aceasta în instanţă şi chiar au scris o scrisoare în sprijinul ei, pe care i-au înmânat-o judecătorului. Judecătorul a calificat însă faptele profesoarei de muzică drept un „adulter sordid”.

Jennifer Philp-Parsons era profesoara favorită a elevilor. După ce le-a câştigat încrederea, ea a început să organizeze petreceri acasă, unde îi invita pe copii şi le dădea alcool.

Instanţa a concluzionat că primul act sexual cu un minor s-a consumat în luna mai a acestui an, după câteva săptămâni întâmplarea repetându-se cu alt băiat.

Astfel de lucruri nu se întâmplă peste noapte, nu după 18 ani de căsnicie, trei copii şi un deceniu de profesorat. Ea întâmpina dificultăţi în cuplu, se simţea singură şi izolată acasă. A început să caute prietenie şi sprijin la elevii săi, ceea ce întra-adevăr a fost o prostie„, a spus în apărarea sa avocatul Richard Crabb.

Totuşi, Jennifer Philp-Parsons a primit o pedeapsă cu închisoarea de 30 de luni şi a fost obligată să semneze în registrul infractorilor sexuali înregistraţi pe termen nelimitat.