MONSTRUL din ADÂNCURI: O creatură CIUDATĂ, lungă de zece metri, a fost descoperită pe o PLAJĂ VIDEO

O creatură ciudată, având nouă metri lungime şi dinţi ascuţiţi, a fost descoperită pe o plajă din Noua Zeelandă. Din cauza faptului că se află în stare de putrefacţie, autorităţile nu au putut determina încă ce este, existând numeroase supoziţii.

08 mai 2013, 15:18

Cadavrul bestiei marine a fost descoperit pe o cunoscută plajă din Noua Zeelandă, la aproximativ 120 de mile de oraşul Auckland, potrivit The Sun

Citeşte şi Descoperirea care a FRAPAT cercetătorii: O creatură BIZARĂ, de 15 centimetri, are ADN UMAN VIDEO

Creatura este încă înconjurată de mister, cercetătorii încercând încă să afle cărei specii aparţine. Având o serie de dinţi ascuţiţi şi un maxilar puternic, bestia lungă de 9 metri era îngropată pe jumătate în nisip.

În jurul ciudatului animal au apărut mai multe teorii, oamenii declarând că ar putea fi o balenă ucigaşă, un crocodil de apă sărată, un fel de delfin sau chiar o creatură preistorică, după ce s-a descoperit că are înotătoare rudimentare.

Citeşte şi Un monstru marin înfricoşător, prins într-un râu din Statele Unite FOTO

„Pare lung de 9 metri, dar partea de jos a corpului nu există, probabil din cauza unui atac”, a declarat Anton van Helden, un expert în animale marine, care crede că este vorba despre o balenă ucigaşă, animale comune în această zonă a ţării.