Monstrul din Călăraşi a fost arestat. Incredibil ce au găsit poliţiştii în locuinţa pedofilului. Mărturiile copiilor sunt terifiante

Bărbatul de 52 de ani a fost arestat preventiv în cazul șocant de la Călărași. Acesta este acuzat că ar fi sechestrat și abuzat sexual doi minori de la un centru de plasament din București. Polițiștii au găsit un băiat în locuința suspectului din județul Călărași și altul într-un bloc din Capitală.

27 oct. 2019, 08:45

Un bărbat de 52 de ani din localitatea Fundeni Frunzănești, județul Călărași a fost prins de polițiști după ce a sechestrat și agresat sexual doi minori dintr-un centru de plasament din Capitală.

Totul a început în urmă cu o săptămână când un băiat de 13 ani a plecat din centrul de plasament şi nu s-a mai întors. Poliţiştii au început ancheta şi au ajuns la casa bărbatului, în Călăraşi.

Când au descins, oamenii legii au gasit un alt băiat într-una din camere. Minorul le-a mărturisit anchetatorilor că atât el, cât şi băiatul de 13 ani căutat de poliţişti au fost obligați să întreținăt relaţii sexuale cu individul.

După mai multe cercetări, băiatul de 13 ani dat dispărut a fost găsit sechestrat la o adresă din Sectorul 3 al Bucureștiului care îi aparținea aceluași bărbat.

Un nou caz „Caracal” şochează România! Victimele erau ţinute legate şi violate. Poliţiştii au intervenit de urgenţă

Bărbatul îi ţinea încuiaţi şi chiar legaţi, ca să nu fugă. E posibil ca cei doi copii să nu fie singurele victime ale pedofilului. Vecinii şi rudele susţin că bărbatul obişnuia să aducă acasă băieţi, copii sărmani despre care pedofilul spunea că voia să aibă grijă. Iar asta s-ar fi întâmplat ani la rând. Pe cei mai mulţi îi găsea în Bucureşti, unde făcea naveta. 

Agresorul făcea curăţenie în câteva scări de bloc din Capitală. Cât timp muncea, individul de 52 de ani l-ar fi ţinut încuiat într-o boxă pe băiatul de 13, probabil ca să nu fugă. Abia la sfârşitul orelor de lucru îl descuia şi-l lua cu el înapoi acasă, în Călăraşi.

Ca şi în cazul Caracal, anchetatorii au găsit în curtea bărbatului munţi de gunoaie. La percheziţie, au mai descoperit un mic studio de înregistrări. Pe lângă faptul că şi-ar fi abuzat victimele, bărbatul i-ar fi şi înregistrat.

Autorităţile au confiscat din construcţia improvizată şi un calculator care va fi supus unei expertize informatice. Încearcă să afle astfel dacă bărbatul a făcut şi alte victime

Poliţiştii urmează să-i audieze şi pe cei doi minori, în prezenţa unui psiholog de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Călăraşi.

Pedofilul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.