Monstrul din Caracal a cedat nervos în faţa anchetatorilor: „Am recunoscut tot. Lăsaţi-mă în pace!”

După ce a acuzat că a fost bătut de polițiști, dar a fost contrazis de IML, iar mai apoi a plimbat anchetatorii pe mai multe piste false, Gheorghe Dincă a cedat. Monstrul din Caracal a bătut cu pumnul în masă în fața oamenilor legii și a cerut să fie lăsat în pace.

05 aug. 2019, 12:27
Monstrul din Caracal a cedat nervos în faţa anchetatorilor: „Am recunoscut tot. Lăsaţi-mă în pace!”

Anchetatorii au găsit rămăşiţe umane într-o pădure de lângă Caracal, unde Gheorghe Dincă a susţinut că ar fi aruncat părţi din trupul Luizei Melencu, spun surse din cadrul anchetei.

Conform surselor citate, Gheorghe Dincă le-ar fi indicat anchetatorilor o pădure de lângă Caracal unde susţine că ar fi aruncat părţi din corpul Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie. Acolo, anchetatorii ar fi găsit, luni, rămăşiţe umane, afirmă sursele. Luni, anchetatorii continuă să caute probe în cazul Caracal.

Cazul din Caracal ia proporţii nebănuite. Gropile betonate ar putea ascunde alte cadavre. Anunţul făcut de criminologi 

Duminică a fost a treia zi în care anchetatorii au reluat cercetările la locuinţa lui Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat de uciderea Alexandrei Măceşanu şi care ar fi afirmat că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, fata de 18 ani dispărută din luna aprilie, dar şi în împrejurimi.

Ulterior, DIICOT a explicat că au fost identificate şi ridicate mai multe categorii de urme criminalistice, ce urmează a fi procesate, fiind cercetate locuinţa, dependinţele, autoturismul şi autoutilitara bărbatului.

Activităţile de cercetare şi căutare în locuinţa, în dependinţele, în autoturismul şi în autoutilitara inculpatului nu au fost finalizate, urmând a fi continuate şi în cursul zilelor următoare, în mod neîntrerupt, în prezenta inculpatului şi a avocatului său, arăta DIICOT.

La sesizarea unei vecine, anchetatorii au descoperit obiecte vestimentare.

Vineri, la o săptămână după ce au intrat pentru prima oară în casa bărbatului, poliţiştii au reluat cercetările.

Sâmbătă, anchetatorii au căutat telefonul Luizei Melencu într-un lan de floarea soarelui, unde Dincă a susţinut că l-a aruncat. 

„A dat indicii pentru a se lămuri cazul, a cooperat. Ancheta are un curs favorabil. A crezut că Luiza şi Alexandra sunt prostituate. Asta a fost în mintea lui. A recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale”, a declarat sâmbătă avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi.

„Cercetarea la faţa locului reluată în această dimineaţă a vizat fixarea prezenţei Luizei la domiciliul inculpatului. Au fost ridicate 3 urme biologice, a fost efectuată o căutare în teren”, a a precizat sâmbătă după-amiază Mihaela Porime, purtător de cuvânt al DIICOT.

Tot sâmbătă, DIICOT a anunţat oficial că probele preluate din curtea lui Gheorghe Dincă conţin ADN-ul Alexandrei Măceşanu, adolescenta de 15 ani dispărută în 24 iulie, precizând că în urma analizelor de laborator ale probelor ridicate, efectuate până în prezent, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al fetei, ”concluzie fundamentată ştiinţific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinţilor Alexandrei”. DIICOT preciza că Dincă este cercetat şi pentru omor calificat şi anunţă că sunt continuate cerecetările la domiciliul acestuia.

 

Luiza Mihaela Melencu, în vârstă de 18 ani, a dispărut în 14 aprilie. Ea plecase de acasă, din comuna Dioşti, către Caracal, pentru rezolvarea unor probleme personale. La acel moment, era elevă în clasa a XII-a la Liceul Tehnic Costin D. Neniţescu din Craiova.

La data dispariţiei, era îmbrăcată în pantaloni tip blugi elastici de culoare albastră, rupţi în genunchi, pulover de culoare neagră, tenişi de culoare albastră. Conform anunţului postat pe site-ul Poliţiei Române, fata avea asupra ei telefonul mobil, care era închis, la acel moment.


loading...