Monstrul din Hunedoara vrea să scape din arest. Bărbatul a depus contestație

Bărbatul din Hunedoara care a trântit pe jos un copil vrea să scape din arest. Alexandru Cobzaru a depus contestație față de decizia magistraților Judecătoriei Hunedoara de a-l aresta preventiv pentru 30 de zile.

10 feb. 2021, 14:21
Monstrul din Hunedoara vrea să scape din arest. Bărbatul a depus contestație
Noi detalii în cazul copilului trântit de pământ în parc. Agresorul a început să plângă la audieri şi a cerut să fie văzut de un psihiatru

Monstrul din Hunedoara vrea să scape din arest. Dosarul privind luarea măsurii privative de libertate va fi trimis la Tribunalul Hunedoara pentru judecarea contestației. Alexandru Cobzaru este cercetat penal pentru lovire sau alte violențe, tulburarea liniștii publice și violență în familie, conform ziardehunedoara.ro.

Bărbatul a trântit pe jos un copil de doar 13 ani, care se certase cu fiul său în vârstă de șapte ani. Ulterior, acesta l-a agresat și pe fiul său. Copilul de 13 ai s-a dovedit a fi nepotul lui Alexandru Cobzaru. Revoltați de scenele de violență, oamenii au inițiat o petiție on-line, în care cer închisoare pe viață pentru agresor. Petiția a adunat în doar trei zile peste 50.000 de semnături.

Citește și: Cine este bărbatul care a trântit pe jos copilul din Hunedoara. Primele imagini cu agresorul

Monstrul din Hunedoara vrea să scape din arest. Băiatul a suferit o fractură craniană, însă medicii care-l îngrijesc spun că este în stare stabilă, nu îi este pusă viața în pericol în acest moment: „Pe lângă traumatismul cranio-cerebral, a suferit şi o fractură de os occipital. Va fi transferat la Secţia de Neurochirurgie, însă starea sa nu necesită ca pacientul să fie supus unei intervenţii chirurgicale”, a precizat dr. Lucian Miron, directorul medical al SJU Deva.

Bărbatul din Hunedoara care a agresat un copil a cedat în faţa anchetatorilor

În fața polițiștilor, tânărul ar fi plâns, potrivit unor surse din anchetă, susținând că nu și-a mai putut controla nervii. „A declarat că recunoaște și regretă faptele săvârșite, pe care le-a pus pe seama unei izbucniri de furie”, au precizat anchetatorii despre mărturia „monstrului din parc”.

Imaginile publicate pe rețelele de socializare îl arată pe acesta îndreptându-se furios către copilul care se dădea pe un leagăn, iar după ce l-a înjurat, strigându-i „Vino aici, f… morţii mă-tii”, l-a strâns cu mâinile de gât, l-a ridicat deasupra capului său și l-a trântit puternic de caldarâm. Copilul, care este chiar nepot al agresorului, s-a prăbușit cu zgomot, lovindu-se cu capul și cu spatele de tartan, iar după ce a mișcat de câteva ori din mâini și a gemut, a rămas neclintit, leșinând din cauza șocului.