Monstrul din Loch Ness, surprins de sateliţi. Vezi aici IMAGINI INCREDIBILE cu creatura FOTO

Publicat: Sâmbătă, 19 Aprilie 2014 13:08 // Actualizat: Sâmbătă, 19 Aprilie 2014 16:49 // Sursa: romaniatv.net

Un satelit Apple a surprins câteva imagini cu o creatură misterioasă, chiar în apele din Scoţia, locul unde se spune că trăieşte mitologicul monstru din Loch Ness.

"Am dat de imagini dintr-o intamplare, mai uitam pe transmisiile satelitului si dintr-o data l-am vazut. I se vedea forma mare sub apa si am sunat un expert care stia mai multe despre monstrul din Loch Ness. Am crezut mereu in existenta acestui monstru, iar pozele sunt dovada ca e real. Din pacate, nu am reusit sa il mai surprindem din nou", a declarat bărbatul care a făcut imaginile publice, potrivit The Mirror.

Monstrul din Loch Ness a devenit faimos în 1933, după ce un ziar local a publicat un articol faptul că "monstrul" erau de fapt două raţe care se băteau, şi nu un cap şi o cocoaşă de animal. O fotografie faimoasă care arăta capul şi gâtul lui Nessie a fost desfiinţată de experţi, care au decis că era trucată.

Primele poveşti despre monstrul din Loch Ness au apărut în anul 565. Mai mult, există o groază de mituri despre "caii de mare" din lacurile scoţiene, care seamănă cu caii normali, dar sunt magici şi mortali.

Scepticii spun că nu există niciun monstru acolo, dar cei care credeau în existenţa lui nu mai au acum niciun motiv de speranţă, având în vedere că nu a mai fost raportată nicio apariţie în ultimele 18 luni.

Deşi localnicii vorbesc despre Nessie ca fiind un singur monstru, femelă, dacă ar exista aşa ceva, ar trebui să fie mai multe exemplare în lac, cel puţin zeci sau chiar sute, pentru ca specia să poată supravieţui. Dacă ar fi atât de mulţi, ar fi văzuţi mai des, misterul devind astfel şi mai profund.

loading...
7 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
loch ness monstrul din loch ness
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 sep 21:25
...în apele lacului District, de la graniţa cu Scoţia. Inedit este faptul că acesta seamănă deosebit de bine cu monstrul Loch Ness. Monstrul din Loch Ness, surprins de sateliţi. Vezi aici IMAGINI INCREDIBILE cu creatura FOTO Ellie Williams, o tânără de 24 de ani din Marea...
16 sep 21:15
...în apele lacului District, de la graniţa cu Scoţia. Inedit este faptul că acesta seamănă deosebit de bine cu monstrul Loch Ness. Monstrul din Loch Ness, surprins de sateliţi. Vezi aici IMAGINI INCREDIBILE cu creatura FOTO Ellie Williams, o tânără de 24 de ani din Marea...
22 apr 08:37
Răspunde | Votează email 0 email
cobra
Mare-i gradina ta, Doamne. Alinuta, unde ai auzit tu de satelitul Apple? De fapt, tu stii sa traduci textul din sursa de baza? Omul ala a spus ca s-a folosit de un produs Apple. Ca sa intelegi mai bine, omul acela a folosit o aplicatie in genul Google Earth pentru iPhone si a marit pana a dat de imaginea aia.
O, Doamne, mare-i gradina ta.
19 apr 15:05
...alt="1ness1_90653100" width="615" height="1030" />   SURSA : Romaniatv.net ...
19 apr 14:16
...class="item-date">
on April 19, 2014
Un satelit Apple a surprins câteva imagini cu o creatură misterioasă, chiar...
19 apr 13:21
...în apele din Scoţia, locul unde se spune că trăieşte mitologicul monstru din Loch Ness. <a target=_blank href="http://www.romaniatv.net/monstrul-din-loch-ness-surprins-de-sateliti-vezi-aici-imagini-incredibile-cu-creatura-foto_139827.html" title="Stiri, …read more" /> ...
19 apr 13:09
...Scoţia, locul unde se spune că trăieşte mitologicul monstru din Loch Ness. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
1
EUR
4.8341
RON
05 Aug
noapte 17 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H