Monstrul misterios din SUA: O creatură bizară, ţinută la frigider, dezvăluită publicului FOTO

Publicat: Sâmbătă, 29 Iunie 2013 19:33 // Actualizat: Duminică, 30 Iunie 2013 16:01 // Sursa: RTV.net

Misteriosul "Om al gheţurilor din Minnesota" va fi expus la Muzeul Ciudăţeniilor din Austin, Texas, la 50 de ani după ce ar fi fost împuşcat şi refrigerat.

Foto: Steve Busti, Museum of the Weird

"Monstrul", despre care oamenii cred că este Big Foot şi care a fost denumit "Creatura Siberskoye" şi "Creatura gheţurilor", a fost descoperit în anii 1960. Ciudăţenia păroasă a fost îngheţată şi ţinută într-un frigider.

Un bărbat pe nume Frank Hansen a făcut public monstrul, în 1968, susţinând că el l-ar fi descoperit. Doi criptozoologi, Ivan Sanderson şi Bernard Heuvelmans, au examinat corpul şi au ajuns la concluzia că este o specie necunoscută. Cei doi credeau chiar că ar fi fost o verigă lipsă evoluţionară - Heuvelmans l-a denumit "Homo pongoides".

Sanderson a convins pe cineva de la Institutul Smithsonian să lanseze o investigaţie oficială, însă, din păcate, Hansen ar fi schimbat corpul "real" cu unul din latex, înainte de cercetări.

La început, Hansen spunea că ar fi găsit creatura în Siberia, dar apoi a mărturisit că a împuşcat-o în pădurile din Minnesota, înainte să o pună în gheaţă. FBI a apărut în scenă, crezând că Hansen ar fi expus o victimă pe care ar fi ucis-o.

Institutul Smithsonian a precizat, însă, că era vorba doar despre un corp din latex. Investigatorii de la Smithsonian au descoperit şi compania care a creat corpul din latex, însă nu şi dacă ar fi existat un corp adevărat la început.

"Monstrul" din Minnesota

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
31 iul 19:32
...va fi expus la Muzeul Ciudăţeniilor din Austin, Texas, la 50 de ani după ce ar fi fost împuşcat şi refrigerat. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
30 iun 05:36
Votează email 0 email
...va fi expus la Muzeul Ciudăţeniilor din Austin, Texas, la 50 de ani după ce ar fi fost împuşcat şi refrigerat. Citește mai departe...

more:

...
30 iun 00:01
...height="415" /> “Monstrul” din Minnesota Source Article from http://www.rtv.net/monstrul-misterios-din-sua-o-creatura-bizara-tinuta-la-frigider-dezvaluita-publicului-foto_86862.htmlMonstrul misterios din SUA: O creatură bizară, ţinută la...
1
EUR
4.8297
RON
31 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H