VIDEO – Scene de cascadorii râsului în Parlament la montarea bradului de Crăciun. Cum s-au chinuit angajaţii să instaleze bradul. Unii au şi căzut

Scene de cascadorii râsului în Parlament. Mai mulți bărbați s-au chinuit să ridice un brad imens în holul clădirii Parlamentului. La un moment dat, unii dintre ei chiar au căzut.

08 dec. 2022, 13:52
VIDEO – Scene de cascadorii râsului în Parlament la montarea bradului de Crăciun. Cum s-au chinuit angajaţii să instaleze bradul. Unii au şi căzut

Scena amuzante în Parlametnului României. Angajaţii au început pregătirile pentru Crăciun. La Parlament a fost adus un brad uriaş şi zeci de angajaţi s-au chinuit să-l ridice pentru a-l aşeza în suport.

Citeşte şi: Brazi de Crăciun cu prețuri de la 15 și 35 de lei. Curg ofertele pentru sărbători, de unde îi puteți cumpăra

Au legat bradul cu sfori şi au început să tragă. La un moment dat, o bucată din sfoară s-a rupt, iar doi bărbaţi au căzut pe spate.

Citeşte şi: Au apărut la vânzare primii brazi de Crăciun 2022. Preţul ireal cerut de comercianţi

 

Unde găseşti cel mai ieftin brad de Crăciun în 2022. Marile magazine şi-au anunţat deja ofertele

Magazinele Dedeman sunt printre primele care au scos la vânzare brazi de Crăciun în 2022. În oferta lor găsiţi brazi de la 1 metru până la 3.5 metri. Preţurile pornesc de la 47 de lei, pentru un brad de Crăciun cu înalţime cuprinsă între un metru şi 1.3 m, şi pot ajunge până la 160 lei pentru un brad de Crăciun de maximum 2.5 metri.

Cei care vor un brad de Crăciun impunător şi au unde să-l aşeze găsesc la Dedeman brazi de până la 3.5 metri la preţ de 286 lei. 285.90 lei/bucata.

De obicei, cei mai căutaţi sunt brazii naturali cu înalţime cuprinsă între 170 – 210 cm. Pentru un astfel de brad trebuie să scoateţi din buzunar 80 de lei.

La Hornbach, un brad natural de Crăciun Nordmann cu o înălţime de 1,1-1,5 m costă 49 lei. Un brad natural de Crăciun Nordmann GOLD 1,8-2,3 m costă 89 lei.

Pentru un brad natural de Crăciun Nordmann XL cu înalţime cuprinsă între 2,7-3,2 m veţi plăti 280 lei.

În oferta Hornbach găsiţi şi brad de Crăciun la ghiveci. Preţul este de 165 lei.

Şi anul acesta cei mai ieftini brazi vor putea fi cumpăraţi tot de la pepinierele Romsilva. Preţurile se vor învârti în jurul sumei de 35 lei.

De exemplu, silvicultorii din Dâmbovița au hotărât să taie doar 500 de pomi cu înălțimea între 70 de centimetri şi 3 metri, potrivit stirileprotv.ro. La poarta pepinierei, prețurile sunt cuprinse între 25 și 35 lei.

Brazii de peste 3 metri vor fi tăiaţi doar la comandă, într-o limită stabilită pentru fiecare direcție silvică în parte.