MoonSound lansează piesa Always and Forever. Cine este artistul?

Moonsound, artistul român cu peste 300.000 de ascultători lunar pe Spotify, lansează un nou single intitulat "Always and Forever". Aceasta este prima lansare a artistului în acest an și se anunță a fi un hit de proporții.

23 ian. 2023, 12:37
MoonSound lansează piesa Always and Forever. Cine este artistul?

Piesa a primit deja suport masiv în cluburile din România și Germania și a început să câștige teren și în alte țări din Europa. Stilul unic al lui Moonsound combinat cu elementele sale electrice și melodii captivante a creat un sunet care a atras atenția publicului din întreaga lume.

„Always and Forever” este un cântec plin de energie, care te va face să dansezi și să te simți liber. Versurile profunde și ritmul puternic vor face ca acest cântec să rămână în mintea ascultătorilor mult timp după ce melodia s-a terminat.

Moonsound este un artist în ascensiune care a reușit să câștige recunoașterea publicului prin muncă și dedicare. Cu acest nou single, artistul dovedește că este un adevărat maestru al muzicii electronice și că va continua să impresioneze publicul cu noi lansări.

Așadar, „Always and Forever” este un cântec pe care nu trebuie să-l ratați, asigurați-vă că l-ați adăugat la lista dvs. de redare și pregătiți-vă pentru a dansa și a vă simți liber cu acest hit din partea lui Moonsound.

E un artist care trebuie urmărit cu atenție. Cea mai recenta lansare este doar un exemplu al talentului său și al faptului că poate crea hit-uri ce pot fi apreciate de publicul larg atat pe plan national cat si extern.