MORI DE RÂS. Cele mai CIUDATE solicitări depuse de bucureşteni, la primăriile de sector

RomaniaTV.net vă prezintă cele mai ciudate şi, în acelaşi timp, haioase solicitări şi reclamaţii depuse de locuitorii din Bucureşti la primăriile de sector.

20 mai 2014, 06:22
MORI DE RÂS. Cele mai CIUDATE solicitări depuse de bucureşteni, la primăriile de sector

De la începutul anului 2014, cele mai multe dintre solicitările scrise ale bucureştenilor au vizat obţinerea unei locuinţe sociale, amenajarea şi reabilitarea de parcuri, zone verzi, locuri de joacă pentru copii, amenajarea de noi locuri de parcare, soluţionarea conflictelor din cadrul asociaţiilor de proprietari, reabilitarea termică a blocurilor, reparaţii la carosabilul unor străzi, acordarea de ajutoare sociale.

Au existat însă şi cetăţeni cu nevoi speciale. Dacă unii dintre ei îi cer primarului să le găsească parteneri de viaţă, alţii cer autorităţilor sume de bani pentru a se întreţine sau pentru a-şi construi case.

RomaniaTV.net a selectat cele mai amuzante solicitări ale locuitorilor din Capitală:

PETIŢII HAIOASE PRIMĂRIE SECTOR 1

– Domnul x adresează Primarului Sectorului 1 o petiție în care arată rezultatele în munca desfășurată timp de peste 30 de ani pe șantierele hidroenergetice din România și solicită primarului prezentarea unei doamne în vederea căsătoriei. Domnul în cauză mai arată că este un bun gospodar, un om de onoare și solicită ca doamna să fie pe măsura calitaților și aptitudinilor dumnealui. Acesta mai susține că se pricepe foarte bine și la bucătărie, precizând că gătește excelent.

– Un cetățean din Bucureștii Noi sesizează că vecinul său din aceeași curte, în lipsa sa, i-a murdărit și rupt articolele de lenjerie de corp și de pat întinse afară pe sârmă la uscat. Bărbatul spune că tot vecinul lui are un aparat cu care îi strică televizorul și radioul din casă.

– Un cetățean sesizează că vecina de apartament are un aparat care îl face să audă voci în casă la aceeași oră, înainte de masa de prânz.

– O doamnă care domiciliază într-un bloc aflat în cartierul Grivița din Sectorul 1 reclamă faptul că vecinii îi aruncă pe fereastra apartamentului substanţe chimice, substanţe care îi provoacă ameţeli şi îi dau și dureri ascuțite în ochi.

– O doamnă sesizează faptul că vecinii ei, foști securişti, o iradiază, trimiţând radiaţii prin priza apartamentului în care locuieşte.

PETIŢII HAIOASE PRIMĂRIE SECTOR 3

– solicitare din partea unui domn în vârstă care susţine că are venituri substanţiale şi vrea ca primăria să îi găsească o persoană singură, fără locuinţă şi familie, care să-i presteze contra cost servicii de menaj; el va avea grijă de această persoană propusă, „dându-i de mâncare şi spălându-l”;

– solicitare privind zgomotul produs de slujba din biserica din apropierea locuinţei („Poluarea fonică nu poate fi gestionată, fiind o zonă cu o densitate mare de blocuri. Pe durata slujbei nivelul de zgomot la peretele blocului învecinat este mai mare de 65 db!!”);

-solicitare pentru paza veveriţelor din parc; la un moment dat a dispărut o familie de veveriţe pentru că „vin oamenii cu câini care aleargă veveriţele prin parc”;

– solicitare pentru dărâmarea cuibului de păsări din copacul de lângă maşină, deoarece mizeria produsă îi strică petentului vopseaua de pe maşină;

-solicitare pentru acordarea unei sume de bani, o sumă cât de mică în contul RO XXXX, „pentru un semen ajuns în pragul disperării…vă rog nu mai staţi pe gânduri!”;

– solicitarea unei donaţii din partea primăriei, pentru a-şi construi o casă cu o grădină de 250 – 500 mp, 3 camere, 2 balcoane sau terase, pentru a-şi creşte armonios familia;

– solicitare pentru desfiinţarea unor semafoare, întrucât se pierde timp inutil noaptea la semafoarele rutiere.

PETIŢII HAIOASE PRIMĂRIE SECTORUL 6

– Repartizarea unui teren pentru a se amenaja un cimitir în care vor fi oferite locuri de veci gratuite pentru salariaţii Primăriei.

– Organizarea unui referendum naţional pentru schimbarea calendarului actual (Gregorian) cu cel Iulian revizuit-catolic şi apoi revenirea la „calendarul natural al omenirii”.

– Aprobare pentru lansarea de pe Dealul Patriarhiei a 33 de „artificii-petarde, cumpărate de la cofetărie”, referire la cei 33 de ani ai Mântuitorului.

– Modificarea coşurilor de gunoi stradale pentru a putea fi folosite în cadrul unor întreceri de baschet.