Mormântul mamei surorilor Gabor, ABANDONAT. Nimeni n-a venit la parastasul de DOI ANI

Nimeni nu a mers în cimitrul din Bacău, pentru a depune o floare în memoria Veronicăi Bulai, mama surorilor Monica şi Ramona Gabor. Presa scrie că cele surorile ar fi făcut parastasul pentru mama lor în America. 

22 aug. 2015, 15:32
Mormântul mamei surorilor Gabor, ABANDONAT. Nimeni n-a venit la parastasul de DOI ANI

În timp ce toate cele trei fete ale Veronicăi Bulai sunt stabilite pe meleaguri îndepărtate, tatăl lor nu reuşeşte să-şi revină după dispariţia brutală a fostei soţii. Merge des la mormânt, împarte pachete şi chiar a contribuit la refacerea lui. Sâmbătă, însă, la doi ani de la nenorocire la mormântul Veronicăi Bulai din Bacău nu a fost nimeni. 

Cele trei surori Gabor care acum doi ani, dar şi anul trecut şi-au plâns mama, nu au mai venit acum în ţară. Presa spune că ar fi făcut parastasul mamei lor în America. 

BLESTEMUL de la mănăstirea Frăsinei. FENOMEN BIZAR în satul în care a murit mama Monicăi Gabor

Moartea Veronicăi Bulai a stârnit multe controverse. În timp ce specialiştii punea căderea stâncii care a lovit-o pe femeie pe seama feniomenului de îngheţ-dezgheţ, localnicii au fost tot timpul siguri că sfârşitul i-a venit de la un blestem. Cu o zi înainte, Veronica Bulai a fost la mănăstirea Frăsinei. Potrivit localnicilor, Sfântului Calinic a pus un blestem acolo, interzicând oricărei femei să intre în mănăstirea Frăsinei.