Mort tras cu sania prin zăpadă până la cimitir din pricina nămeţilor VIDEO

O situaţie cel puţin bizară a avut loc în Rusia, unde rudele unei persoane decedate s-au văzut nevoite să-şi transporte decedatul la locul de veci prin nămeţi. Singura soluţie pentru a ieşi din această situaţie a fost să urce sicriul pe o sanie şi să o tragă până la cimitir.

15 feb. 2021, 11:56
Mort tras cu sania prin zăpadă până la cimitir din pricina nămeţilor VIDEO
Mort tras cu sania prin zăpadă

Mort tras cu sania prin zăpadă. Ninsorile abundente care au lovit Rusia au dus la formarea de nămeţi uriaşi. Autorităţile locale dintr-un oraș din regiunea Sahalin nu au deszăpezit drumurile, astfel încât s-a ajuns la o situaţie cel puţin bizară. Pentru că nici măcar rumul către cimitir nu a fost deszăpezit, rudele decedaţilor se văd nevoite să se descurce cum pot cu transportul acestora. Mai exact, ca să ajungă la cimitir, rudele unui decedat au tras sicriul cu sania, din cauza nămeților.

Mort tras cu sania prin zăpadă până la cimitir

Primarul din Kholmsk, un oraș port aflat în regiunea Sahalin, Rusia, s-a declarat revoltat după ce imaginile cu sicriul tras cu sania au apărut în mediul online.

Citeste si Rusia ameninţă să rupă legăturile cu Uniunea Europeană. „Dacă vrei pace, pregăteşte-te de război!”

Este revoltător! Aceasta este o batjocură a oamenilor care au pierdut o persoană dragă. Este inacceptabil. Autoritățile au demarat o anchetă, iar cei vinovați vor fi trași la răspundere„, a declarat primarul Dmitri Lyubchinov, citat de ASTV.ru.

Localnicii, însă, dau vina pe administrația locală. Ei spun că aşa ceva nu ar fi fost posibil dacă autorităţile locale s-ar fi preocupat de deszăpezirea drmurilor.

Ninsori abundente în Rusia

Rusia se confruntă cu un episod de vreme severă, cu ninsori abundente şi ger. Ninsori atât de abundente nu au mai fost în Moscova de aproape 10 ani.

Stratul de zăpadă măsoară în unele locuri şi peste jumătate de metru, după ce în ultimele două zile a nins încontinuu. Circulaţia este complet paralizată. Au fost zeci de accidente şi peste 500 de autoturisme şi camioane au rămas îngropate în zăpadă.

Citeste si Rusia a umplut închisorile cu susţinătorii lui Navalnîi. Arestaţii au fost mutaţi în centre pentru imigranţi, din cauza suprapopulării puşcăriilor