Morţi şi răniţi în explozia unui autobuz, la Erevan

Cel puțin trei persoane și-au pierdut viața, iar alte șase au fost rănite luni seară în explozia unui autobuz în capitala Armeniei, Erevan, a făcut cunoscut Ministerul pentru Situații de Urgență din această fostă republică sovietică din Caucaz.

25 apr. 2016, 19:54
Morţi şi răniţi în explozia unui autobuz, la Erevan

„Trei persoane au fost ucise în explozia unui autobuz, luni seară, pe strada Halabian”, la zece minute distinață cu mașina de centrul orașului Erevan, a declarat purtătorul de cuvânt al ministerului, Nikolai Grigorian, fără să ofere detalii despre cauza exploziei.

Informaţiile despre explozia autobuzului sunt diferite. Iniţial s-a spus că ar fi vorba despre cel puţin trei morţi, iar ulterior, serviciile de salvare au informat că este vorba despre o persoană moartă, cel mai probail, şoferul autobuzului, potrivit rt.com. Aceeaşi sursă a declarat că sunt şi 6 răniţi, care au fost transportaţi la centrul medical „Armenia”.

Citeşte şi Atentat cu BOMBĂ în Rusia: Şase morţi în urma unei explozii într-un autobuz din Volgograd

Originea exploziei este încă necunoscută. Autobuzul de pe linia 63 intrase pe strada Alabyan, din Capitala Armeniei.

Explozia s-a produs la ora locală 22:00, au mai informat autorităţile armene, care au mai spus că ar fi şapte persoane rănite.

Potrivit Sputnik, care citează martori oculari, explozia s-a auzit şi de la mare distanţă, într-o zonă învecinată cu capitala armeană.