Moş Crăciun a adus scandalul în familia lui Nico. Cântăreaţa, la cuţite cu surorile sale

Una dintre cele mai îndrăgite artiste din industria muzicală românească a făcut mărturisiri uluitoare. Nico a povestit reporterilor Spynews.ro câteva episoade din copilăria sa, atunci când se certa cu surorile sale pe cadourile primite de la Moș Crăciun.

25 dec. 2017, 09:12
Moş Crăciun a adus scandalul în familia lui Nico. Cântăreaţa, la cuţite cu surorile sale

Cântăreața a rememorat cu mare drag anii copilăriei, scrie spynews.ro. Vedeta a vorbit despre momentele în care ajungea la cuțite cu surorile ei din cauza cadourilor pe care le primeau sub brad. Artista a recunoscut că era o fire rebelă, răutăcioasă și rar se întâmpla să împartă lucrurile ei cu fratele și cu surorile.

Citeşte şi MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Cele mai frumoase urări pentru cei dragi. Urează apropiaţilor „Crăciun Fericit”

„Pentru mine, Crăciunul înseamnă copilărie, înseamnă părinți, înseamnă un cadou primit de la Moș Crăciun, înseamnă amintiri. Am niște amintiri fascinante din anii copilăriei. Noi suntem patru frați, trei fete și un băiat. La noi trebuia să fie toate cadourile la fel, altfel eu și surorile mele ne certam pe cadouri, mai ales pe păpușile primite de la Moș Crăciun. După ce Moșul a văzut că noi ne certăm, a început să ne aducă tuturor cadouri identice. Și acum îmi aduc aminte când am primit prima pereche de blugi. După ce i-am purtat eu, i-a purtat și sora mijlocie și apoi cea mică. Au fost blugi purtați de trei generații. Fratele și surorile îmi spun că am fost răutăcioasă când eram mică, nu doream să împart lucrurile mele cu ei. Acum îmi pare rău de faptul că eram rea cu ei”, a mărturisit artista.

Citeşte şi Mihai Voropchievici şi Lidia Fecioru îţi spun ce să NU faci pentru a avea un Crăciun fericit

Nico este o cântăreaţă de muzică pop şi vedetă de televiziune. A debutat în 2003 şi a avut un succes uriaş pe piaţa muzicală. În prezent, artista se concentrează pe viaţa de familie, alături de fiica sa şi de soţul ei.