MOŞ CRĂCIUN a făcut-o lată. S-a îmbătat criţă şi a făcut accident cu sania FOTO

Moş Crăciun a distrus aşteptările copiilor din Polonia, după ce a băut peste măsură înainte de a ajunge să împartă darurile celor mici. Moş Crăciun şi ajutorul lui, aburiţi de alcool, au fost recuperaţi de pe stradă de poliţişti după ce au suferit un accident cu sania.

24 dec. 2013, 13:22
MOŞ CRĂCIUN a făcut-o lată. S-a îmbătat criţă şi a făcut accident cu sania FOTO

Un bărbat de 51 de ani costumat în Moş Crăciun şi o femeie de 31 de ani, ajutorul lui Moş Crăciun, ar fi trebuit să îi distreze pe micuţii dintr-un orăşel din Polonia. Numai că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. Cei doi au exagerat cu alcoolul şi au fost implicaţi într-un accident. Sania lor trasă de un cal a fost lovită de o maşină care circula regulamentar.

Poliţiştii care au sosit la faţa locului i-au găsit pe Moş Crăciun şi pe ajutorul lui în stare de ebrietate. Cei doi erau atât de beţi, încât nu se mai puteau ridica de jos.

Cei doi ar fi trebuit să îi disteze pe copiii veniţi la târgul de Crăciun din oras. În schimb, aceştia arătau de parcă ar fi petrecut într-un club de noapte„, a declarat un localnic.

CITEŞTTE ŞI: Cine a fost de fapt Moş Crăciun. Puţini ştiu că el i-a tăiat mâinile Crăciunesei, soţiei lui