Moş Crăciun a luat amendă în trafic pentru că şi-a împodobit maşina cu beculeţe: Am făcut asta doar pentru a oferi bucurie celor mici

Moș Crăciun a luat amendă, zilele trecute, la Arad deoarece îşi impodobise masina, o Dacie veche de 41 de ani, cu sute de beculeţe. 

24 dec. 2016, 16:16
Moş Crăciun a luat amendă în trafic pentru că şi-a împodobit maşina cu beculeţe: Am făcut asta doar pentru a oferi bucurie celor mici

Proprietarul mașinii împodobite precum sania lui Moș Crăciun a laut amendă după ce s-a plimbat aproape zilnic prin centrul Aradului.

Tânărul care a dorit să le ofere bucurie copiilor în preajma Crăciunului a fost sancționat de către polițiști. Beni, așa cum îi spun apropiații, a dorit să schimbe puțin atmosfera în oraș și se plimba cu mașina decorată cu sute de beculețe îmbrăcat în Moș Crăciun.

Un echipaj al poliției rutiere a pornit însă în urmărirea ”saniei” conduse de Moș Crăciun, pe care l-au oprit la Podgoria pentru a-l amenda pentru că sistemul său de iluminat nu este unul omologat.

”Polițiștii m-au filmat și m-au amendat cu 750 de lei. Au spus că nu suntem în Laponia, iar nici eu nu sunt Moș Crăciun. Culmea e că am făcut asta doar pentru a oferi bucurie celor mici”, a povestit arădeanul.

Astfel, Moș Crăciun a fost amendat cu 750 de lei după ce a plătit peste 4.000 de lei pentru a decora cu LED-uri bătrâna sa mașină, care a împlinit 41 de ani și a muncit patru zile pentru a instala cei 74 de metri liniari de cabluri cu luminițe.

Tânărul urmează să plătească amenda din donațiile celor care au apreciat gestul lor, acesta mulțumindu-le printr-o postare pe Facebook celor care l-au susținut.