„Moș Crăciun s-a dus într-un loc mai bun”. Constantin, tânărul de 33 de ani care aducea zâmbete pe fața copiilor, a murit subit

Un tânăr de 33 de ani a murit subit, la doar 33 de ani, cu toate că nu era cunoscut cu nicio afecțiune.

11 aug. 2023, 14:08
„Moș Crăciun s-a dus într-un loc mai bun”. Constantin, tânărul de 33 de ani care aducea zâmbete pe fața copiilor, a murit subit

„Moș Crăciun s-a dus într-un loc mai bun”. Constantin sau Costy, cum îi spuneau apropiații, sa stins din viață la 33 de ani. Tânărul a lăsat în urmă o soție distrusă de durere și doi copii mici.

El era cel care obișnuia să se îmbrace în Moș Crăciun, în fiecare iarnă, și să-i bucure pe copii de sărbători.

Citește și Bianca și-a pierdut viața la doar 21 de ani într-un accident groznic în Buzău. În urmă cu două săptămâni îi murise și bunicul, iar tatăl îi fusese operat

„Dumnezeu mi l-a luat”, scria Daniela, soția lui, în urmă cu două zile, pe Facebook.

„Bubu meu, inima mea, te voi iubi toată viața! Îți promit că o să fiu puternică, așa cum spuneai că sunt, pentru copiii noștri și pentru mama! Soțul meu perfect, acum ești înger”, a mai scris ea.

Costy avea doi copii cu Daniela, cu care era căsătorit de cinci ani. După ce s-a aflat de moartea lui tragică, mii de mesaje de condoleanțe au apărut pe rețelele sociale.

Citește și Iubitul Alinei, tânăra ucisă de cea mai bună prietenă, rupe tăcerea. Adevăratul motiv al crimei din Mangalia: „Era invidioasă, voia să ne despartă”

Mesaje de condoleanțe după moartea lui „Moș Crăciun”

  • „Este de nedescris, fără cuvinte, doar lacrimi”.
  • „Acum 2 ani trebuia să-ți organizăm nunta, acum trebuie să-ți conduc înmormântarea.. Vărul meu, cel mai bun prieten, frățiorul meu, totul meu! Ceea ce urmează acum este de nedescris, fără cuvinte, doar lacrimi… Te-am iubit mereu! Nu pot sa cred!! Am primit un telefon și m-a întrebat dacă pot lucra un costum pentru Mos Crăciun; i-am răspuns ca nu am avut ocazia sa lucrez asa ceva, dar voi încerca cu drag! Și l-am lucrat! Am avut onoarea și plăcerea sa îi lucrez ultimul costum lui Mos Crăciun! Dar si să cunosc un om care se vedea de la distanță ce suflet mare are, la fel cu „rolul” jucat în aceasta viață. Dumnezeu își alege de pe acest pământ oamenii buni ! Sa ai odihnă veșnică, „Moșule”, iar familei putere și condoleanțe!”.
  • „Ce este viata… Suntem de aceeași vârstă… nu îmi vine să cred că ai plecat atât de repede dintre noi. Ai adus zâmbete pe fata multor copii! Dumnezeu să te odihnească în pace, prietene!”.
  • „Mos Crăciun a murit… s-a dus într-un loc mai bun”.
  • „De astăzi, pentru noi, cei care l-am cunoscut, Mos Crăciun a murit… s-a dus într-un loc, sperăm, mai bun, să împartă optimism și bucurie și acolo și poate daruri la copii… De astăzi vom putea doar să ne amintim ce om sufletist a fost, empatic, familist, săritor, optimist. Sincere condoleanțe soției, surorii, mamei… și întregii familii. Cuvintele sunt de prisos… durerea nu poate fi exprimată sau înțeleasă cumva. Tragic și de neînțeles… Moșule…vei rămâne veșnic în amintirea noastră și a copiilor!”.
  • „Copiii cerului i-au scris lui Moș Crăciun! Iar el n-a stat pe gânduri… a plecat! Devreme…parcă mult prea devreme! Drum lin în călătoria ta și spune-le copiilor că noi, cei de „jos”, îi iubim și ne e dor de ei!”.
  • „Suntem mici în fața puterii lui Dumnezeu”.
  • „Dumnezeu ne demonstrează mai mereu că suntem trecători prin această viață, însă astăzi, ne-a împietrit pe fiecare dintre noi, cei care l-am cunoscut pe Costeluș, unii mai mult, alții mai puțin… la aflarea vestii ca el nu va mai fi… Din păcate, nu avem cui sa ne plângem, suntem mici în fața puterii lui Dumnezeu și trebuie să ne acceptăm soarta, deși uneori este prea grea! Dumnezeu să te ierte, om bun, Moș Crăciun al copiilor noștri, săritor și omenos indiferent de situație!”.
  • „Pentru cel ce ne-a bucurat copiii ani la rând, făcând-o pe Moș Craciun cu atâta placere și bucurie! Îți spun Dumnezeu să te odihnească și să te așeze în rândul celor drepți!”.