Moş Crăciun şi-a luat Dacie! Avem dovada FOTO

O bătrână Dacie a devenit mașina cu care Moș Crăciun intră în România, prin vestul țării. Performanța aparține unei familii din Banat care a fost de acord să își decoreze automobilul mai ceva ca pe un brad de Crăciun.

25 dec. 2013, 17:47
Moş Crăciun şi-a luat Dacie! Avem dovada FOTO

Petru Lazăr e cel mai inedit Moș Crăciun din vestul țării. Bărbatul își iubește atât de mult mașina încât a fost de acord să o transforme într-un ”Crăciun-mobil”. S-a folosit de beteală, beculețe, o sanie și coarne de cerb ca mașină să atragă toate privirile atunci când străbate orașele din Banat.

Fiul lui a fost designerul, iar bătrâna Dacie face furori. Oamenii întorc capul după Dacia turată, care strălucește puternic. Petru Lazăr spune că nu vrea altceva decât să îi facă pe oameni să zâmbească, iar dacă aceștia pot – poate chiar să devină mai buni. ”Toată lumea se bucură, toată lumea e veselă, cel putin să ne înveselim în suflet”, le-a spus Petru Lazăr celor de la Digi24 Timișoara.

Pe 24 Decembrie, bărbatul e hotărât să străbată județele Timiș și Arad, în speranța că va ajunge la cât mai multe case de copii, acolo unde va duce daruri celor care au fost cuminți.