Moş Nicolae a ajuns şi la politicieni: Victor Ponta a primit dulciuri, Dragnea şi Gabriela Firea o nuieluşă

Moş Nicolae a trecut în această dimineaţă şi pe la politicienii de la noi. Deşi au fost cam ocupaţi tot anul cu certurile şi tensiunile politice, ei nu au fost uitaţi de Moşul darnic. Dulciurile şi... în special nuieluşele s-au numărat printre cadouri.

06 dec. 2013, 15:13
Moş Nicolae a ajuns şi la politicieni: Victor Ponta a primit dulciuri, Dragnea şi Gabriela Firea o nuieluşă

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, răspunzând unei întrebări, că Moş Nicolae i-a adus dulciuri, şi lui şi copiilor săi, dar şi distincţia „Crucea Transilvană” din partea Mitropoliei Clujului.

„Vreau să spun La Mulţi Ani tuturor românilor de Moş Nicolae, pentru această sărbătoare. Moş Nicolae mi-a adus dulciuri mie şi copiilor”, a declarat premierul, aflat la Cluj.

„Moş Nicolae mi-a adus şi «Crucea Transilvană», pe care, cel puţin în egală măsură, o merita Ioan Rus (vicepreşedintele PSD – n.r.), care mi-a spus nu doar cât de important este ca Guvernul să finanţeze (Campusul Teologic «Nicolae Ivan» – n.r.), că dacă Guvernul trecut nu a avut bani, Guvernul actual să aibă bani, ci mi-a explicat cât de important este pentru Cluj să aibă un campus pentru Facultatea de Teologie şi mă bucur că i-am urmat sfaturile”, a spus Ponta.

La rândul său, vicepremierul Liviu Dragnea a trecut chiar azi, de ziua numelui, pe la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) în dosarul referendumului. El a afirmat că a primit flori şi o nuieluşă, iar de la preşedintele ţării a primit întâlnirea de la ICCJ.

Şi mezina familiei Băsescu a aşteptat cu nerăbdarea venirea lui Moş Nicolae. Elena Băsescu a pregătit cu mare atenţie încălţările soţului, pe ale ei şi în special pe cele ale micuţei Sofia Anais.

Sărbătoare e şi în familia senatoarei Gabriela Firea. Social democrata recunoaşte că Moşul a venit la copiii săi şi la soţ. Ea, în schimb, nu a fost prea cuminte. Pentru că nu prea stă pe acasă, ea a primit o nuieluşă.

VEZI SI: Ponta, huiduit la Cluj-Napoca. Premierul: Fiecare face ce ştie şi ce poate, ţine de educaţie