„Moştenirea” şocantă pe care miliardarul Jeffrey Epstain i-a lăsat-o lui Bill Clinton GALERIE FOTO

În casa miliardarul Jeffrey Epstein care s-a sinucis s-a descoperit un tablou care îl înfăţişează pe fostul preşedinte al SUA, Bill Clinton, într-o rochie de culoare albastră şi încălţat cu pantofi cu toc roşii, de damă, tolănit pe scaun, în  în Biroul Oval de la Casa Albă.

15 aug. 2019, 20:24

Această ipostază sugerează presupusa relaţie extraconjugală a preşedintelui de-atunci, Bill Clinton, care ar fi avut relaţii intime cu Monica Lewinsky – internă la Casa Albă – şi care i-a zdruncinat imaginea la nivel mondial, aducându-l în pragul destituirii.

Faimoasa rochie care a zdruncinat Casa Albă seamănă foarte mult cu cea pe care a purtat-o Prima Doamnă a SUA de atunci, Hillary Clinton, la Kennedy Center Honors, în 2009. 

Pictura originală se numeşte „Parsing Bill” şi a fost realizată de artista Petrina Ryan-Kleid. Această pictură a fost ţinută în secret, fiind disponibilă la vedere numai într-un cerc restrâns de persoane din anturajul lui Epstain. Pictura a fost proiectată în secret, în reşedinţa somptuoasă a pedofilului în Octombrie 2009. Pe vremuri, Clinton şi Epstein erau prieteni şi se vizitau din când în când, dar Clinton se pare că s-ar fi distanţat de miliardarul detracat, potrivit dailymail.co.uk. 

Citeşte şi Donald Trump îl bănuieşte pe Bill Clinton că ar avea o legătură cu moartea miliardarului american Jeffrey Epstein

Surse apropiate scandalului spun că Bill Clinton ar fi văzut pictura bizară care aminteşte de impeachmentul lui Clinton care i-a marcat legătura lui cu fosta sa stagiară Monica Lewinsky şi care a zduncinat din temelii viaţa şi cariera sa.

Prezenţa acestui „portret” este o nouă turnură în relaţia dintre Clinton, familia lui şi Epstein. Luna trecută, fostul preşedinte a declarat că nu are cunoştinţă de presupusele crime ale lui Epstein. Clinton a recunoscut că a făcut patru călătorii cu miliardarul în perioada 2002 şi 2003.

Una dintre „scalavele” sexuale ale lui Epstein, Virginia Roberts a declarat că l-a văzut pe Clinton pe insula miliardarului la un dineu oferit de acesta, după ce Clinton nu mai era predintele SUA.