Moştenitoarele lui Dinu Patriciu, la un pas să fie executate silit de bănci

Sărbătorile sunt triste pentru moştenitoarele imperiului lăsate de Dinu Patriciu. Două dintre cele mai cunoscute bănci din România au declanşat executarea silită a bunurilor deţinute de fiicele şi fosta soţie a miliardarului pentru o datorie de aproximativ 100 de milioane de lei.

25 dec. 2015, 10:54
Moştenitoarele lui Dinu Patriciu, la un pas să fie executate silit de bănci

Banii ar fi provenit din investitii ale băncilor în afacerile derulate în România de omul de afaceri. Ana Patriciu, fiica miliardarului face tot posibilul să blocheze operaţiunea, avocaţii ei contestând în instanţă demararea executării silite, scrie spynews.ro.

Cu câteva săptămâni înaintea Crăciunului, Ministerul Finanţelor Publice le-a cerut moştenitoarelor omului de afaceri să plătească aproape 100 de milioane de euro. Banii reprezintă prejudiciul produs statului de Dinu Patriciu în dosarul Rompetrol.

Omul de afaceri a murit pe 19 august 2014, la Londra, în urma unei infecţii pulmonare.Acesta se afla în proces cu fosta sa soţie de doi ani. dana Patricu a cerut instanţei partajarea averii, evaluată la 2,3 miliarde de euro.

Citeşte şi