Motiv de bucurie pentru Elena Udrea. Adrian Alexandrov a petrecut momente speciale alături de fiica lor

Elena Udrea va radia de fericire când va vedea imaginile cu partenerul ei, Adrian Alexandrov, și fiica lor, Eva Maria.

25 ian. 2024, 23:38

Motiv de bucurie pentru Elena Udrea. Iubitul ei, Adrian Alexandrov, încearcă să-și continue viața pentru fiica sa, Eva Maria, care îi duce dorul mamei sale. În timp ce fostul ministru al Turismului își execută pedeapsa de șase ani de închisoare, condamnare primită în dosarul Gala Bute, Alexandrov petrece timp de calitate cu fiica lor.

Recent, el și micuța Eva au făcut plimbări lungi la Corbeanca, pe malul lacului înghețat, alături de câinele lor, Oscar. Adrian Alexandrov și-a scos fiica la patinat pe lacul înghețat. Ulterior, el a postat imaginile speciale pe Instagram.

Citește și: Imagine emoţionantă cu fiica Elenei Udrea. Eva Maria zâmbeşte fericită alături de tatăl ei, Adrian Alexandrov FOTO

În una dintre ele, apare întreaga familie: Adrian, fiica sa și câinele Oscar. Elena Udrea este singura care a lispit, lucru care cu siguranță o va întrista. Ceea ce nu a dezvăluit iubitul fostului ministru este cine a surprins aceste ipostaze speciale în timpul ieșirii la aer curat.

Cel mai probabil, Elena Udrea a privit cu lacrimi de bucurie, dar și tristețe, ultimele imagini postate pe Instagram de tatăl fiicei ei.

Chiar dacă își dorea să petreacă Crăciunul și ziua de naștere alături de familie, Elenei Udrea i-a fost respinsă cererea de revizuire. Totuși, în acea zi specială, ea a primit vizita lui Adrian Alexandrov și a fiicei lor, în penitenciar. Cu toate astea, Elena Udrea pare să resimtă profund lipsa familiei.

Se pare că Alexandrov și fiica sa și-au făcut un obicei din plimbările pe lacul din Corbeanca. Cei doi au mai ieșit, însoțiși de câinele Oscar, să se dea cu patinele pe gheață.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov sunt împreună de mai bine de cinci ani, fructul iubirii lor fiind micuța Eva, care a venit pe lume în 2018. Chiar dacă există o diferență de vârstă destul de mare între ei, cei doi par să aibă o relație solidă.

Citește și: Elena Udrea și-a sărbătorit ziua de naștere în pușcărie. A împlinit 50 de ani și a fost vizitată de fetița ei, Eva

Având 36 de ani și fiind cu aproape 14 ani mai mic decât Elena Udrea, Adrian este originar din Tulcea. A urmat studii superioare în Anglia, la London Academy of Media Film and TV Presenter. a activat și în domeniul modei, ca model. Ulterior, pentru o scurtă perioadă de timp, a fost însoțitor de zbor. În cele din urmă a ajuns să activeze în domeniul imobiliar.

La un moment dat, acesta a vorbit și despre relația cu fostul ministru, mărturisind că vârsta nu este un aspect important în relația lor.

„Vârsta nu reprezintă un obstacol pentru cei care nu se lasă influențați de părerea altora. Și își trăiesc viața conform propriilor alegeri. Diferența de vârstă dintre noi este de doar 10-11 ani.

Mă consider un om matur care poate învăța multe de la o femeie ca Elena, datorită experienței vaste de viață pe care o are. Ne susținem reciproc”, mărturisea Adrian Alexandrov.