Motive incredibile pentru care femeile au devenit mai uşor de băgat în pat

Pentru barbatii care sunt interesat, mai degraba, de numarul de femei pe care reusesc sa le bage in pat, vestea este buna: reprezentantele sexului frumos sunt tot mai dispuse sa faca sex mai repede.

05 iun. 2014, 05:29
Motive incredibile pentru care femeile au devenit mai uşor de băgat în pat

Pe de alta parte, pentru barbatii care-si doresc o relatie stabilta, natura tot mai usuratica a femeii moderne face consolidarea unei relatii trainice de cuplu tot mai dificila, totusi, nu imposibila.

Citeste si: TREI LECŢII despre SEX pe care orice bărbat trebuie SĂ LE ÎNVEŢE

Daca inainte trebuiau sa treaca cateva luni, de regula doua-trei dupa preconceptiile de acum cativa ani buni, pentru ca o femeie sa accepte sa faca sex cu noul ei prieten, acum tot mai multe accepta sa se bage in pat cu proaspetii parteneri dupa nici o saptamana. De altfel, una din patru femei face sex cu barbatul care o curteaza in prima saptamana de la prima intalnire.

Acest caracter mai usuratic al femeii face ca 30% din relatiile dintre „ei” si „ele” sa nu aiba nimic de-a face cu romantismul si intimitate. Nu este nevoie de lumanari, de muzica romantica, de imbratisari si priviri indelungi, ci doar de sex pur.

Citeste mai mult si lyla.ro