Motive pentru care bărbaţii iubesc femeile

Cand o sa le citesti, unele te vor face sa zambesti, altele poate ca nu. Vezi mai jos un top al celor mai des intalnite motive pentru care barbatii iubesc femeile.

23 iul. 2013, 05:11
Motive pentru care bărbaţii iubesc femeile

Urmele de sudoare de dupa ce mergi la sala

Crezi ca momentul in care esti cea mai dezirabila este atunci cand esti coafata si in rochie de seara. Ei bine, nu! Atunci cand vii de la alergat sau din sala de gimnastica, cand nu mirosi nici a parfum si nici farduri pe fata nu ai, atunci el te adora, pur si simplu.

Cand te imbraci in hainele lui

De ce oare barbatii traiesc o senzatie minunata cand te vad in boxerii lor sau intr-o camasa de-a lor? Probabil ca isi spun: e a mea si numai a mea!

Felul tau de a fi cu copiii

Barbatii nu au idee unde duce relatia si numai cand tu incepi sa povestesti despre planuri de viitor, ii infioara. Dar cand te vad in compania copiilor si cum te porti cu ei, pur si simplu, se topesc.

Pastele si chiftelutele pe care le mancati impreuna serile, pe canapea, la televizor, povestindu-va tot ce vi s-a intamplat peste zi.

Increderea in tine si felul in care te descurci singura

Felul in care iei o cheie franceza sa strangi vreun robinet stricat sau felul in care reusesti sa faci singura focul la munte. Atunci cand te descurci, barbatii isi dau seama ca ii vrei cu atat mai mult, doar pentru ei, si nu pentru vreun ajutor pe care ti l-ar putea da prin casa.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro