Motive să-ţi iubeşti corpul rotunjor de gravidă

In ciuda faptului ca aducerea pe lume a unui copil este un motiv extraordinar de bucurie multe femei ajung sa-si urasca modul in care arata corpul lor in timpul sarcinii. Din aceasta cauza viitoarele mamici uita sa se bucure de viata care se dezvolta in pantecul lor. Odata ajunsa in acest punct o femie gravida ar trebui sa-si schimbe punctul de vedere si sa imbratiseze frumusetea corpului insarcinat. Sa-l accepte asa cum este. Si sa invete sa-l iubeasca. Iata cateva motive sa-ti iubesti corpul rotunjor de gravida.

04 dec. 2015, 21:14
Motive să-ţi iubeşti corpul rotunjor de gravidă

1. Ai o scuza pentru a ramane imbracata in pantalonii sport atat de comozi

Cand esti insarcinata nu trebuie sa te simti jenata ca te imbraci in hainele in care te simti confortabil, jeans largi, in pantaloni supraelastici sau sport.

2. Iti cresc sanii

Daca ti-ai dorit intotdeauna sani mai mari, ei bine, acum ii ai. Bucura-te de ei cat poti pentru ca minunea nu o sa dureze pentru totdeauna.

3. Sex in timpul sarcinii

Daca ai uitat, sau nu ai stiut niciodata, in timpul sarcinii fluxul sanguin in zona genitala este mai mare. Iar acest lucru face ca orgasmul sa fie mai intens decat niciodata. Nu putine femei spun ca sexul in timpul sarcinii este cel mai bun.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO