Motive serioase să ieşi dintr-o relaţie cât mai repede

Orice persoană a trecut măcar o data printr-o asemenea experiență, orice persoană a fost măcar o data părăsită de către cel cu care formă un cuplu. Site-ul Midlifebachelor.com prezintă nouă motive serioase pentru a ieși dintr-o relație, cât mai repede posibil.

13 dec. 2013, 20:39
Motive serioase să ieşi dintr-o relaţie cât mai repede

1. Nu-ti simpatizeaza prietenii sau membri familiei

Nu ii cere nimeni sa-i iubeasca la nebunie sau sa petreaca non stop timp cu ei, dar daca are accese dese de gelozie sau efectiv nu-i suporta, acesta este un motiv intemeiat sa renunti la relatie.

2. Abuz emotional sau fizic

Oricare dintre cele doua categorii de abuz este la fel de grava si n-ar mai trebui sa pierzi nici o secunda langa o persoana care te abuzeaza sub o forma sau alta. Orice gest de acest gen, fie el emotional sau fizic, trebuie sa te determine ca a doua zi sa suni un avocat si sa intocmesti actele de divort.

3. Comportament psihopat

Daca tipa cu care iesi la restaurant intoarce la bucatarie de trei ori friptura despre care vesnic are ceva de comentat, netinand cont ca intre timp friptura ta s-a racit deja, acestea pot fi primele semne ale unui comportament psihopat. Motiv serios s-o iei la fuga!

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro