Motivele pentru care orice femeie are nevoie de un prieten gay

Prietenul gay ajuta femeia sa navigheze mai usor prin viata plina de barfele si intrigile generate de alte femei, precum si plina de atitudinile ultramasculine si lipsite de intelegere a barbatilor heterosexuali.

05 iul. 2015, 08:32
Motivele pentru care orice femeie are nevoie de un prieten gay

Stiu sa admire sincer, fara pic de invidie

Sunt dese situatiile in care o femeie primeste o lauda din partea unei prietene, dar simte totodata o doza de invidie aparent bine mascata din partea ei. Invariabil, in relatiile de prietenie dintre femei, exista o doza de invidie, chiar si una minora. Iar o dovada clara este competitia pe care o au doua prietena de a arata una mai bine decat celalalta. Oricum ar fi, un barbat homosexual prieten bun cu o femeie are o mai mare capacitate de a admira sincer, fara farame de invidie.

Simt durerea femeii

Femeile dezvolta mai de complexe de inferioritate decat barbatii si, cu atat mai mult, se lasa influentata de ele. Increderea in sine si complexele de inferioritate sunt si o parte a vietii homosexualilor, motiv pentru care un prieten gay va intelege si va empatiza mult mai bine cu o femeie nesigura pe ea, indiferent cat de mult incearca sa mascheze aceasta problema.

Citeste continuarea pe Lyla.ro