Motivele pentru care Viviana Sposub și George Burcea au ajuns să se certe. Cine e de vină pentru neînțelegerile din relație

Viviana Sposub și George Burcea sunt împreună de un an și locuiesc deja împreună. Se înțeleg de minune, dar, ca în orice cuplu, au și momente de ceartă.

01 dec. 2021, 11:44
Motivele pentru care Viviana Sposub și George Burcea au ajuns să se certe. Cine e de vină pentru neînțelegerile din relație

Viviana Sposub a mărturisit care sunt cele mai frecvente motive care duc la discuții mai aprinse.

„Recunosc! Eu mă aprind cel mai repede, sunt moldoveancă. Dar ce credeți? Și el este! Dacă ne ciondănim puțin, eu sunt prima care face pasul spre el. Mi-e drag de mor și nu pot să stau supărată când îl văd. Motivele, într-adevăr, sunt de multe ori puerile și tocmai de aceea le și uităm repede”, a spus Viviana Sposub pentru Viva.ro.

Relația or a trecut prin multe etape de schimbare, care au făcut ca legătura lor să fie și mai puternică, a mărturisit Viviana. ”Ca orice relație, și a noastră a trecut printr-o serie de schimbări. Am evoluat mult în anul pe care l-am petrecut împreună. Consider că acum suntem mult mai sudați, mai maturi, mai conștienți de valoarea conexiunii dintre noi”, a mai spus ea.

Viviana a dezvăluit că are planuri mari alături de George Burcea și chiar se vede întemeind o familie cu el.

”Rar întâlnești astfel de chimie între doi oameni și de aceea lucrăm zi de zi pentru a păstra relația noastră la nivelul pe care noi ni-l dorim și pentru a ne pregăti de următoarele etape ale unei relații sănătoase.”, a mai spus Viviana Sposub pentru sursa citată.

Viviana Sposub, cea mai mare susținătoare a lui George Burcea, chiar și după ce actorul a instigat la violență domestică

Cei doi au trecut prin momente tensionate și recent, după ce actorul George Burcea a făcut niște declarații controversate în spațiul online referitoare la violența domestică. Cu toate că a mărturisit că nu e de acord cu el și că a greșit, Viviana și-a sprijinit partenerul și când toată lumea l-a condamnat.

„Încerc să îmi adun gândurile și să pot expune cât mai clar opinia pe care o am în legătură cu ce se întâmplă de 24 de ore încoace… De dimineață și până acum am fost la filmări, neavând acces la telefon din cauza formatului emisiunii,  așa că reacția mea a întârziat să apară. Având în vedere gravitatea situației, nu am dorit să scriu un mesaj special în pauzele de la filmări.

Citește și Lovitură pentru George Burcea după ce a îndemnat la violența împotriva femeilor. Editura Hyperliteratura retrage de pe piață cartea actorului

George este partenerul și sprijinul meu constant de peste un an de zile, dar îmi doresc să tratez situația aceasta cât de obiectiv pot eu. Mentalitatea expusă în acel live nu mă caracterizează absolut deloc. Acele remarci nu ar trebui folosite în niciun context vreodată. Pot înțelege o reacție nervoasă cauzată de hate-ul pe care-l primește constant de doi ani, dar asta nu justifică felul în care a vorbit despre o reală problema cu care femeile se confruntă. Deși George militează pentru lupta împotriva violenței domestice de foarte mult timp, greșeala pe care a făcut-o contribuie tocmai la normalizarea bătăilor pentru anumite femei „care merită”.

Nimeni nu merită să fie agresat indiferent de context. Am fost părtașă la tot procesul lui de vindecare a traumelor din trecut, iar scrierea acestei cărți a constituit o etapă importantă. Știu toate poveștile lui de viață, mi le-a povestit plângând și tocmai de aceea am fost surprinsă de afirmațiile făcute de el pe live. Deși sună clișeic, cred că primul pas spre rezolvarea unei probleme este conștientizarea ei. Repet, nu rezonez cu ideile expuse în reacția lui nervoasă de pe live și nu voi fi niciodată de acord cu violența de orice fel ar fi ea. Cu toate acestea, consider că acum mai mult ca niciodată trebuie să ofer sprijin și înțelegere partenerului meu în procesul său de vindecare. Cu această ocazie a adus din nou în discuție problema violenței domestice și problema gândirii toxice care ne bântuie de ani de zile.

P.S: Conștientizez și mai mult că oamenii care au un public (mai mic sau mai mare) în online sau la TV au o responsabilitate socială de care trebuie să țină întotdeauna cont.

P.P.S: Pentru toți oamenii care nu mai contenesc na îmi trimite mesaje în care mă blamează pe mine pentru a afirmațiile partenerului meu, iar apoi îmi spun că își doresc ca eu să fiu bătută în fel și chip: credeți-mă că nu faceți nimic mai mult decât propagarea aceleiași mentalități “cu care voi nu sunteți de acord”, iar pentru toți oamenii care mă întreabă dacă avut parte de violență în această relație: George nu a avut niciodată un comportament agresiv față de mine.

Dacă acest lucru s-ar fi întâmplat, aș fi semnalat imediat fapta și aș fi încheiat relația, exact cum sfătuiesc să facă orice femeie care trece printr-o astfel de traumă. Să vorbească despre asta cu cineva, să tragă un semnal de alarmă și să facă tot posibilul să plece din acea situație. GEORGE NU ESTE UN AGRESOR. Cu toate astea, ceea ce a făcut este greșit din orice unghi ai privi și va trage ponoasele spuselor sale, dar sunt sigură că asta nu îl va opri din a lupta împotriva violenței domestice. Mulțumesc ca ați citit rândurile scrise de mine. Chiar îmi doresc să fiu sinceră cu voi și să vă spun ce simt și ce gândesc în aceste momente”, a scris Viviana Sposub pe Instagram.