Motivul ADEVĂRAT al conflictului dintre Reghecampf şi Daum. De la ce a pornit TOTUL

Laurentiu Reghecampf a avut mai multe reactii dure la adresa lui Christoph Daum inca din momentul in care acesta a fost numit selectionerul Romaniei. A refuzat orice dialog cu antrenorul german si l-a atacat atat inainte cat si dupa debutul la nationala.

07 sept. 2016, 14:17
Motivul ADEVĂRAT al conflictului dintre Reghecampf şi Daum. De la ce a pornit TOTUL

Ce se ascunde in spatele atacurilor lui Reghecampf? Surse din anturajul antrenorului Stelei au dezvaluit pentru Ziare.com care este motivul real pentru care Reghecampf a devenit un contestatar infocat al neamtului.

Reghecampf a aflat ca la nivelul Federatiei s-a decis sa nu fie luat niciodata in calcul pentru postul de selectioner cat timp Razvan Burleanu va fi presedinte.

Christoph Daum, prima măsură după egalul cu Muntenegru

FRF a luat aceasta decizie intrucat considera ca, indiferent de rezultatele pe care Reghecampf le are sau le va avea, aducerea sa la echipa nationala ar reprezenta un prejudiciu de imagine, in conditiile in care sotia sa, Anamaria Prodan, este intermediar de jucatori si ar putea influenta selectia.

Supararea lui Reghecampf este accentuata de faptul ca Burleanu i-a promis, la inceputul mandatului, ca intr-o zi va deveni selectioner. Mai mult, voci din anturajul Federatiei i-au transmis in urma cu cateva luni ca ar putea antrena in paralel Steaua si echipa nationala.

De unde aceasta schimbare de viziune a Federatiei? Reghecampf suspecteaza ca un rol important l-a avut Andrei Vochin, consilierul presedintelui Burleanu. Cei doi se afla in conflict deschis de cateva luni, iar Vochin a garantat practic pentru aducerea lui Christoph Daum in locul lui Reghecampf.