Motivul BIZAR pentru care o TÂNĂRĂ şi-a pus pisica în CUPTORUL cu MICROUNDE şi l-a pornit. Ce s-a întâmplat

O tânără din Marea Britanie va sta mai mult de un an după gratii deoarece a recurs la un gest şocant pentru a-şi pedepsi pisica. Astfel, la scurt timp după ce a descoperit că felina i-ar fi atacat peştişorul din acvariu, fata a introdus-o în cuptorul cu microunde şi l-a setat pe un interval de cinci minute.

13 mart. 2014, 17:55

Laura Cunliffe, o tânără din Barnsley, South Yorkshire, şi- gătit pisica în vârstă de patru luni pe nume Mowgli deoarece a avut impresia că aceasta i-a atacat peştişorul din acvariu, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi De ce nu o să mai vrei să foloseşti microundele: Testul simplu al unei fetiţe de la şcoală

Şocant este faptul că animalul a mai supravieţuit timp de o oră după ce a fost scoasă din cuptorul cu microunde, chiar dacă a stat acolo pentru cinci minute. Ulterior, agresoarea şi-a îngropat pisica, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, dar fapta sa a fost descoperită, mai ales că şi-a pozat animalul de companie mort cu ajutorul telefonul mobil.

Citeşte şi Întrebuinţări inedite ale cuptorului cu microunde: Ajută la spălatul şosetelor

Ea a fost condamnată la 14 luni de închisoare deoarece a provocat suferinţă nenecesară. Mai mult, avocaţii au încercat să explice judecătorului că fata a suferit în trecut de probleme psihologice, motiv pentru care pedeapsa sa ar trebui redusă.


loading...
Partenerii noștri