Motivul BOMBĂ al rupturii dintre Gică Popescu şi Anghel Iordănescu. „Aşa n-ar mai fi fost condamnat!”

Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naționale, a făcut o dezvăluire incredibilă despre ruptura dintre Gică Popescu şi Anghel Iordănescu.

18 dec. 2017, 13:29
Motivul BOMBĂ al rupturii dintre Gică Popescu şi Anghel Iordănescu. „Aşa n-ar mai fi fost condamnat!”

Pompiliu Popescu a vorbit pentru GSP despre relația dintre Anghel Iordănescu și Gică Popescu, dezvăluind în premieră motivul pentru care cei doi nu-și mai vorbesc, deși au colaborat la echipa națională.

Pompiliu Popescu, dezvăluire-şoc despre un FOST SELECŢIONER. „Mă forţa să dopez jucătorii NAŢIONALEI!”

„La condamnarea lui Popescu, mai mult indirect, ar fi contribuit și inerția lui Iordănescu. Gică avea nevoie de un act prin care i-a vândut lui Iordănescu locul pe care e acum o școală din Pipera. Dacă ar fi avut acel act, Popescu n-ar mai fi fost condamnat. Și Iordănescu nu i l-a dat. Eu mă opresc aici cu explicațiile. Mai multe vă poate spune Gică. Iordănescu e într-un conflict total cu Generația de Aur. E posibil să mai fie și alte motive pe care nu le stăpânesc”, a spus Pompiliu Popescu.

„Cu Iordănescu e ceva personal, ceva mai urât. Nici nu ne-am mai întâlnit și nu țin neapărat să-l văd”, spunea Gică Popescu, în octombrie.

Pe 4 martie 2014, cu o zi înainte de alegerile pentru președinția FRF, Gică Popescu a fost condamnat la o pedeapsă de trei ani, o lună şi zece zile în Dosarul Transferurilor. A fost eliberat pe 4 noiembrie 2015.