Motivul halucinant pentru care AUTORITĂŢILE au confiscat o NUCĂ de COCOS găsită în apropierea unei şcoli

O banală nucă de cocos a fost confiscată de autorităţile din Maldive după ce a fost găsită în apropierea unei şcoli care adăpostea o secţie de votare. Mai mult, fructul a fost acuzat de "magie neagră", după ce s-a descoperit că avea inscripţionat pe el un vers din Coran.

06 sept. 2013, 18:56
Motivul halucinant pentru care AUTORITĂŢILE au confiscat o NUCĂ de COCOS găsită în apropierea unei şcoli

Un incident bizar a avut loc în Maldive, pe insula Guraidhoo, atunci când o nucă de cocos cu o inscripţie ciudată în limba arabă a fost găsită în apropierea unei şcoli, potrivit Mirror.

Citeşte şi Obiecte malefice: Povestea tinerilor care şi-au riscat viaţa din cauza unei oglinzi bântuite FOTO

La faţa locului a fost adus un expert în magie albă, care a examinat fructul şi a ajuns la concluzia că acesta este „fals”.

O nucă de cocos cu inscripţii în arabă a fost găsit în apropierea unei şcoli, la vedere. Atunci când elevii au găsit fructul au cerut ajutorul directorului care a sunat la poliţie. În prezent, oficialii şcolii şi autorităţile sunt mai atente şi patrulează şcoala în timpul nopţii astfel încât magicienii să nu poată practica magie neagră în apropierea şcolii„, a declarat un apropiat al poliţiei locale.

Citeşte şi Fotbal şi magie neagră. Cariera unui portar din Premier League, ruinată de vrăjile soţiei

Se pare că în Guraidhoo astfel de practici sunt normale, vrăjitorii dorind să împiedice oamenii să voteze sau să îi influenţeze în diferite moduri. La începutul acestui ani mai mulţi părinţi s-au opus înstalării unei cabine de vot într-o şcoală din cauza temerilor că o vrăjitoare practică magie neagră în zona respectivă.