Motivul INCREDIBIL pentru care Diana Munteanu s-a despărţit de Enrique Iglesias. Pentru cine L-A PĂRĂSIT

Diana Munteanu are un trecut amoros tumultuos. Vedeta s-a iubit cu mai multi barbati cunoscuti, indeosebi fotbalisti.

04 iul. 2016, 05:51

Diana Munteanu s-ar fi iubit, conform presei tabloide, cu Iulian Miu, Rica Neaga, Adrian Mutu si Nana Falemi inainte sa se marite cu Claudiu Niculescu. Cei doi au luat-o pe drumuri separate in urma cu doi ani si, desi mariajul lor nu a rezistat, fac tot posibilul ca micutului David sa nu ii lipseasca absolut nimic.

Cu multi ani inainte de a spune „Da!” in fata ofiterului starii civile, Diana Munteanu a avut o legatura amoroasa memorabila, despre care inca se vorbeste in cercurile mondene mioritice. Aceasta s-a iubit cu megastarul Enrique Iglesias pe care l-a cunoscut la un interviu, scrie WOWbiz.ro. Artistul a continuat sa o caute si dupa primul flirt, ba chiar a invitat-o in mai multe orase din Europa unde avea spectacole. Mai mult decat atat, dupa cum a povestit de curand chiar fostul coleg al Dianei, Mircea Zara, superstarul o suna incontinuu si parea interesat de o relatie serioasa cu ea. Pe langa mesaje romantice, cantaretul Ii trimitea blondei buchete imense de flori, insotite de biletele, la postul TV unde aceasta lucra la vremea respectiva.

Diana Munteanu nu s-a simtit pregatita sa se implice in totalitate in relatia cu solistul pentru ca, tot potrivit lui Mircea Zara, l-ar fi iubit pe Lucian Becali, nepotul preferat al latifundiarului din Pipera, Gigi Becali, cu care a avut o relatie intensa, cu nabadai, de aproximativ doi ani.