Motivul incredibil pentru care fiul lui Fane Spoitoru nu a mers la căpătâiul tatălui său

Fane Spoitoru, unul dintre cei mai respectaţi lideri ai lumii interlope din ultimii 30 de ani, a murit săptămâna trecută, în Israel, după ce suferise un atac vascular cerebral. Moartea lui Fane Spoitoru a venit ca un trăsnet asupra familiei, iar fiul acestuia, Fane Jr., nu reuşeşte să îşi mai revină din şoc. Mai mult decât atât, nu a mers nici în Israel, acolo unde tatăl lui şi-a găsit sfârşitul.

13 apr. 2016, 07:54

Fane Spoitoru a murit într-un spital din Israel, în urma unei comoţii cerebrale, scrie spynews.ro. Pe numele său adevărat Titişor Ion, fostul lider al lumii interlope a mai avut probleme grave de sănătate şi în trecut, peste care a reuşit însă să le depăşească, până acum, când un duş banal i-a marcat sfârşitul.

Citeşte şi MISTER TOTAL. A murit sau nu Fane Spoitoru? Ce spune o apropiată a acestuia, dansatoare din buric

Aflat în Germania atunci când a primit cumplita veste, Fane Junior şi-a găsit alinarea în braţele prietenilor, care nu s-au dezlipit nicio secundă de el, dar şi în cântecele de jale ale lui Florin Salam, care a compus chiar o melodie în memoria bunul său prieten, Fane Spoitoru.

Dacă toată lumea se aştepta ca băiatul lui Fane Spoitoru să ia primul avion către Israel, lucrurile nu au stat deloc aşa, Fane Junior întâmpinând probleme administrative. „Fane nu a putut merge la tatăl lui. El nu avea paşaport, iar aceste formalităţi durau prea multe zile şi ar fi fost o pierdere de timp. O parte din familie era deja acolo, iar acum el a venit în ţară să se ocupe de înmormântare”, a declarat un apropiat al familiei.