Motivul INCREDIBIL pentru care MAIA MORGENSTERN nu a mai divorţat

Povestea de dragoste dintre actrița Maia Morgenstern și soțul ei, medicul neurochirurg Dumitru Băltățeanu, s-a încheiat încă din anul 2012. Cei doi au făcut și fac în continuare eforturi disperate pentru a rămâne o familie. Deși divorțul era iminent, fiica lor, Ana Isadora, în vârstă de 8 ani, i-a convins să rămână împreună.

13 apr. 2015, 15:19
Motivul INCREDIBIL pentru care MAIA MORGENSTERN nu a mai divorţat

Deși în presă s-a scris că aceștia ar fi divorțat luna aceasta la un notar, cei doi soți au convenit să nu se mai separe. Dimpotrivă, acum locuiesc împreună mimând o viața de familie aproape perfectă. Motivul? Chiar fiica lor, Ana Isadora, care și-a implorat tatăl să rămână o familie, deoarece nu poate sta departe de el.

„Maia și Doru urmau să mergă la notar să divorțeze. Doru s-a mutat o vreme din căminul conjugal, o vilă somptuoasă, și a locuit singur într-un apartament cu două camere din Militari. Apoi cei doi au mai dat o șansă relației, au mai plecat în vacanțe, dar în ciuda eforturilor comune, relația se deteriora de la zi la zi. La începtul acestui an au convenit de comun acord să divorțeze. Însă fiica lor și-a implorat tatăl să nu o lase singură. Doru și Ana Isadora au o relație foarte apropiată. Cea mică nu se înțelege cu Maia, stă mai mult cu tatăl ei. Așa că Doru, care își iubește enorm fiica, a decis să se mute iar cu Maia, de dragul fetiței, și să încerce să păstreze aparențele unei familii funcționale până la majoratul Anei. Doru și Maia nu mai trăiesc de ani buni ca soț și soție, nu mai au relații intime” a spus o apropiată a familiei în exclusivitate pentru raportmonden.ro.