Motivul incredibil pentru care Monica Gabor l-a părăsit pe miliardarul chinez. Are un alt iubit FOTO

Trei ani i-au trebuit Monicăi Gabor pentru a se convinge că viaţa lângă Mr Pink şi rolul de hostessă la petreceri cu staruri nu-i oferă satisfacţiile aşteptate. Acum, Moni a găsit un alt susţinător peste Ocean şi şi-a schimbat radical stilul de viaţă, au dezvăluit surse apropiate fostei doamne Columbeanu.

05 ian. 2015, 08:40
Motivul incredibil pentru care Monica Gabor l-a părăsit pe miliardarul chinez. Are un alt iubit FOTO

Noua relaţie se pare că-i prieşte, mai ales că îi oferă şi libertate, scrie ziarulring.ro. De sărbători, Moni a revenit singură în ţară, şi-a revăzut fiica şi tatăl şi a aprins o lumânare la mormântul mamei sale. Vacanţa la munte alături de Irina i-a trezit nostalgia anilor petrecuţi în România. 

Citeşte şi Monica Gabor l-a părăsit pe Mr Pink

„Ne iubim mai mult ca niciodată”

În primăvara trecută, Moni se străduia să salveze aparenţele, anunţând pe pagina ei de socializare: „În relaţia cu Mr Pink, nimeni nu controlează viaţa nimănui, ne iubim şi ne respectăm mai mult ca niciodată”. Lucrurile au luat însă o întorsătură neaşteptată şi, când tabloidele din România titrau că fosta „scorpie de la Izvorani” e de negăsit în SUA, Moni trăia, de fapt, ultimul episod al relaţiei cu afaceristul chinez, susţin apropiaţii fotomodelului. La doar 26 de ani, ea a decis că pentru a trăi cu adevărat „visul american” trebuie să scape cu orice preţ de Mr Pink şi de restricţiile impuse de el şi să evolueze spiritual.

Citeşte şi Monica Gabor are o listă de interdicţii de la Mr. Pink cât stă în România. Ce nu are voie să facă FOTO

Cine se teme de chinez?

Despărţirea de Mr Pink o face pe Moni mai atentă la fiecare pas şi, pentru a-şi proteja noul partener, preferă să trăiască o perioadă în umbra anonimatului. „Are pe altcineva în viaţa ei, dar preferă să păstreze discreţia asupra acestui aspect. După ce a fost trădată de prieteni de atâtea ori, Monica a învăţat să fie mult mai discretă cu viaţa ei, de aici şi zvonurile care au circulat recent, că ar fi dispărut fără urmă în America. Ea e bine în SUA şi urmează mai multe cursuri înainte de a-şi clădi o carieră. Vrea să-şi perfecţioneze engleza, să-şi echivaleze diploma de bacalaureat şi să urmeze un colegiu”, au declarat surse apropiate Monicăi.