Motivul INCREDIBIL pentru care Romaniţa păstrează TĂCEREA despre moartea lui Adrian Iovan

Romaniţa Iovan a refuzat să-şi facă apariţia în public după moartea tragică fostului său soţ, Adrian Iovan, survenită la începutul acestui.

02 mai 2014, 18:25
Motivul INCREDIBIL pentru care Romaniţa păstrează TĂCEREA despre moartea lui Adrian Iovan

Romaniţa Iovan a fost extrem de afectată de dispariţia tragică a fostului său soţ, pilotul Adrian Iovan şi a decis să îşi restrângă pe cât posibil numărul apariţiilor în public. Deşi nu mai formau un cuplu de multă vreme, Romaniţa şi Adrian Iovan erau destul de apropiaţi, mai ales pentru că au împreună un băieţel, Albert, în vârstă de 7 ani.

Citeşte şi Fiul lui Adrian Iovan, de NECONSOLAT după moartea tatălui său. Uite cât de bine seamănă cu pilotul FOTO

Romaniţa nu reuşeşte să-şi revină nici acum din şocul pierderii, iar de fiecare dată când a fost fotografiată prin oraş purta doliu şi era vizibil abătută.

Decizia Romaniţei de a se retrage din peisajul monden a fost înţeleasă de toată lumea, însă nici măcar acum, la mai bine de trei luni de la dispariţia pilotului, Romaniţa nu-şi doreşte să revină în atenţia publicului. Contactată de reporterii cancan.ro, Romaniţa a acceptat cu greu să desluşească misterul. „Până anul viitor nu vorbesc nimic, nici măcar despre modă. Ţin doliu, din respect pentru Adrian. Mulţumesc pentru înţelegere„, a declarat creatoarea de modă.

În plus, Romaniţa i-a făcut după Paşte, fostului său soţ, pomană de trei luni.