Motivul neobișnuit pentru care Monica Anghel și-a schimbat imaginea: „Mă întreba copilul dacă sunt supărată pe el”

Monica Anghel a afișat o nouă imagine care i-a încântat pe fani, ea și-a tuns părul foarte scurt și l-a vopsit blond, dar nu s-a sfiit nici de la mici "retușuri" ale feței.

05 aug. 2021, 21:35

Monica Anghel și-a schimbat look-ul și a adoptat un stil modern, demn de o vedetă de peste hotare. Simpatica vedetă a decis că la vârsta de 50 de ani este momentul pentru o transformare ce îi reprezintă și mai bine starea de spirit interioară.

Monica Anghel a postat pe rețelele de socializare poze cu noua ei tunsoare, iar fanii au fost complet luați prin surprindere, astfel că părerile au fost împărțite.

Vedeta s-a afișat pe Instagram cu părul tuns foarte scurt și vopsit blond platinat, o imagine care o întinerește foarte mult.  Îndrăgita artistă nu s-a sfiit să recunoască că avut și o intervenție neinvazivă, aceasta și-a injectat botox în zona frunții

„Important este ca mie, când mă uit în oglindă, să-mi placă ceea ce văd. Şi mie îmi place ceea ce văd. E drept că, din fericire, am putut să mă tund aşa, pentru că am capul perfect rotund, am urechile proporţionate, faţa la fel. Mie mi se pare că arăt extraordinar de bine pentru 50 de ani. Nu mi-am făcut intervenţii la faţă, doar puţin botox între sprâncene pentru că tot timpul stăteam încruntată şi mă întreba copilul dacă sunt supărată pe el. (râde) Şi atâta tot, altceva nu mi-am făcut. Dar probabil că moştenirea genetică fiind foarte bună, ăsta e şi motivul pentru care arăt atât de bine.”, a mai adăugat Monica Anghel.

Monica Anghel despre reacția soțului: „Viaţa e prea scurtă şi e despre altceva: despre a te simţi bine în pielea ta”

Monica a mai menționat că nu a considerat necesar să se consulte cu soțul ei pentru transformarea de look și a precizat că cel mai important aspect al relației dintre ei este respectul.

„Dar şi el şi-a lăsat părul lung şi barbă şi s-a tatuat. Deci e OK. (râde). Atâta timp cât nu ne facem rău unul altuia şi ne respectăm reciproc, cred că despre asta este vorba, nu contează că eu m-am tuns mai scurt. Dar cred că tunsoarea ţine şi de personalitate, cum eşti tu ca om. Iar eu, dacă sunt un om foarte activ şi nu sunt genul de duduiţă, am simţit că mi se potriveşte. Viaţa e prea scurtă şi e despre altceva: despre a te simţi bine în pielea ta… ”, a mai explicat Monica Anghel, conform Spynews.


loading...