Motivul pentru care Andreea Bălan s-a separat de Victor Cornea. ”Ne luăm rămas bun”

Nu mai este un secret faptul că Andreea Bălan este în culmea fericirii alături de Victor Cornea. Tenismenul este dedicat carierei sale, iar asta implică multe călătorii în străinătate. Iată ce a declarat artista despre motivul separării dintre ea și bărbatul iubit.

28 feb. 2024, 17:33
Motivul pentru care Andreea Bălan s-a separat de Victor Cornea. ”Ne luăm rămas bun”

Nu mai este un secret faptul că Andreea Bălan este în culmea fericirii alături de Victor Cornea. Tenismenul este dedicat carierei sale, iar asta implică multe călătorii în străinătate. Ce a declarat artista despre motivul separării dintre ea și sportiv, află mai jos.

Citește și Andreea Bălan și Victor Cornea au sărbătorit Dragobetele departe de casă, într-o destinație la care mulți români doar visează. Cum au petrecut cei doi îndrăgostiți – FOTO

Andreea Bălan nu a fost cea mai norocoasă în iubire, însă de ceva timp, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Victor Cornea, bărbatul pe care îl iubește.

În ciuda iubirii lor, cei doi trebuie să își continue carierele pentru care au muncit ani la rând.

Victor Cornea este un jucător de tenis profesionist din top 100 mondial, în timp ce Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste din România.

De curând, cei doi au fost nevoiți să își ia rămas bun.

Andreea Bălan și Victor Cornea au petrecut câteva zile minunate în Rio, însă la plecare au luat avioane diferite. Cei doi au fost nevoiți să își ia rămas bun chiar în fața porților de îmbarcare.

”Ai toată admirația mea”

Sportivul s-a îndreptat către Chile, acolo unde are următorul meci de tenis, în timp ce artista s-a întors în România pentru filmările show-ului ”Te cunosc de undeva”.

Separarea de iubitul ei nu a fost deloc ușoară, după cum a transmis și ea pe rețelele sociale, însă a fost o necesitate pentru că fiecare trebuie să se ocupe de cariera sa.

„Deseori ne luăm rămas bun în aeroport și zburăm spre destinații diferite. Aseară, în Rio, am avut porțile de îmbarcare în același loc și cu greu ne-am dezlipit unul de celălalt! Eu am zburat spre casă și el la un nou turneu în Chile.

Un jucător de tenis profesionist din top 100 mondial (Victor este pe locul 64 în lume și singurul român în top) este plecat de acasă 40 de săptămâni pe an, iar viața sa se desfășoară printre avioane, în diferite țări și hoteluri în fiecare săptămână.

E nevoie de o forță mentală foarte mare și de o determinare foarte puternică, în fiecare săptămână să o iei de la capăt la un alt turneu cu același entuziasm și plăcere, indiferent de ce rezultat ai avut la cel precedent.

Citește și Andreea Bălan vrea să se mărite cu Victor Cornea: „Trăiesc pentru prima oară o iubire curată, profundă și fără greutate”

Victor Cornea, ai toată admirația mea, pentru tot ce ești, pentru putere, ambiție, determinare și pentru tot ce ai realizat și vei realiza și-ti mulțumesc pentru iubirea sinceră și minunată pe care o trăim și pentru că mergem mâna în mâna pe acest drum called life”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.