Motivul pentru care Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme: „Nu am făcut-o de dragul siluetei”

Motivul pentru care Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme. Spre uimirea fanilor, vedeta a reușit să ajungă din nou la greutatea dorită, însă puțină lume știe că nu a făcut-o de dragul siluetei, ci pentru că s-a confruntat cu o problemă de sănătate.

20 mart. 2024, 18:24
Motivul pentru care Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme: „Nu am făcut-o de dragul siluetei”
Motivul pentru care Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme

Motivul pentru care Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme. Prezentatoarea a reușit să ajungă la o siluetă demnă de invidiat și mulți s-au gândit că a vrut să aibă din nou greutatea din liceu, dar, se pare că alte motive au stat în spatele determinării ei.

Citește și: De la ce se ceartă Andreea Marin cu fiica ei, Violeta: „Am ajuns să spun: Gata, punct!”

Motivul pentru care Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme

Fosta prezentatoare TV se confrunta cu probleme de sănătate, nu putea respira bine și avea atacuri de panică. Andreea Marin mărturisește că a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-a luat de-a lungul anilor.

Cât despre alimentele pe care le consumă, spune că în prezent mănâncă orice, însă a evitat anumite preparate până când a ajuns la greutatea dorită.

Nici gând, eu nu sunt atât de ușor influențabilă! (n.r. nu a slăbit din cauza comentariilor negative) Și apoi, eu nu am slăbit de dragul siluetei, ci pentru o problemă de sănătate pe care am avut-o.

E cu totul altceva! Am ajuns la medic, medicul mi-a spus că acesta este corpul meu, duce până într-un punct și de acolo orice kilogram în plus creează probleme de sănătate. 

Nu puteam respira bine, aveam o anxietate care venea din acest lucru, atacuri de panică și alte complicații! Lucrurile nu țin de aspectul fizic, ci pur și simplu de probleme care sunt mult mai serioase! L-am ascultat pe medic și așa am și cunoscut-o, ulterior, pe Carmen și am ajuns pe mâinile ei! La nimic! (n.r. mânâncă orice) Am renunțat un timp doar, până am slăbit!

Eu am pierdut deja 20 de kilograme și nu am de gând să mai continui! Am acum greutatea din liceu și mi se pare nesănătos să merg mai departe. Am oprit procesul de slăbire și am învățat niște reguli bune! Cu această ocazie, îmi propun să păstrez pentru tot restul vieții mele un stil de viață sănătos!

Dacă tot am trecut prin acest proces, am înțeles ce este bine, ce nu este bine, ce îmi place, ce mi se potrivește și ce nu! Încerc să respect aceste principii. ”, a mărturisit Andreea Marin pentru Ego.ro.