MOTIVUL pentru care Andreea Marin şi Ramona Bădescu au fost scoase din grila TVR

CNA a aprobat, miercuri, noua grilă a TVR 1, care cuprinde numeroase transmisiuni sportive prilejuite de Olimpiada de Iarnă de la Soci, dar în care nu se mai regăsesc emisiunile "Preţuieşte viaţa" cu Andreea Marin şi "Duminica în familie" cu Ramona Bădescu, ci doar programul "O dată-n viaţă!", prezentat de Iuliana Tudor.

16 ian. 2014, 07:52

Alina Amza, coordonator cu atribuţii de producător executiv al TVR 1, a spus că noua grilă de programe va fi lansată din 24 ianuarie. Ea a adăugat că această grilă va fi difuzată la TVR 1 timp de aproximativ două luni, până când va fi lansată grila de primăvară. Vedetele ar putea reveni din martie Totodată, Alina Amza a mai spus că emisiunile „Preţuieşte viaţa!” şi „Duminica în familie” ar urma să intre din nou în grila TVR 1 în primăvară, precizând că nu au fost difuzate încă toate ediţiile pentru care au fost semnate contractele cu Andreea Marin şi Ramona Bădescu, respectiv societăţile alături de care TVR produce aceste programe.

Grila TVR 1 va cuprinde multe programe sportive, iar în perioada 7-23 februarie vor fi difuzate competiţiile din cadrul Olimpiadei de Iarnă de la Soci. Surse din TVR au declarat, pentru „ziarulring.ro„, că producătorii show-urilor „Preţuieşte viaţa!” şi „Duminica în familie” vor discuta în următoarea perioadă cu noua conducere a televiziunii publice condiţiile contractuale legate de bugete şi audienţe.