Motivul pentru care Angelina Jolie nu mai face sex, după despărţirea de Brad Pitt

Publicat: Vineri, 01 Iunie 2018 11:47 // Actualizat: Vineri, 01 Iunie 2018 11:47 // Sursa: romaniatv.net

Chiar dacă Angelina Jolie şi Brad Pitt au divorţat în urmă cu un an, actriţa nu se grăbeşte să-şi găsească jumătatea.

Foto: ibtimes.com

Vedeta în vârstă de 42 de ani, deşi este singură, nu este pregătită pentru o nouă relaţie, scrie one.ro. După scandalul din urma divorţului de Brad Pitt, Angelina a ales abstinenţa sexuală, concentrându-se să devină cea mai bună versiune a sa.

Citeşte şi E oficial. Cu cine a înlocuit-o Brad Pitt pe Angelina Jolie. Noua iubită este profesoară FOTO

"Nu se gândeşte la o nouă poveste de dragoste sau la sex. Este singură şi se bucură de asta. Cieşte foarte mult despre cum să-şi transforme energia sexuală în forţă creativă şi este fascinată de acest lucru. A început să practice yoga, sport pe care îl detesta, dar care în ultimii ani a ajutat-o să îşi liniştească gândurile", a declarat o sursă apropiată actriţei pentru HollywoodLife.com.

"În plus, nu se mai identifică cu propria-i sexualitate. Încă este la fel de sexy ca-ntotdeauna, dar nu se mai priveşte în felul acesta. A renunţat la această latură a sa şi susţine că a găsit multă linişte în asta. În prezent, tot ce o interesează sunt copiii şi munca de caritate", a continuat sursa.

Angelina Jolie şi Brad Pitt şi-au încheiatt relaţia în urmă cu un an şi, în ciuda situaţii tensionate, cei doi s-au asigurat să-şi pună copiii pe primul loc.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Angelina Jolie Angelina Jolie Brad Pitt Angelina Jolie sex Brad Pitt
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 iun 03:53
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: [email protected] și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.7786
RON
22 Jan
noapte 0 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H