Motivul pentru care Angelina Jolie nu mai face sex, după despărţirea de Brad Pitt

Chiar dacă Angelina Jolie şi Brad Pitt au divorţat în urmă cu un an, actriţa nu se grăbeşte să-şi găsească jumătatea.

01 iun. 2018, 08:47
Motivul pentru care Angelina Jolie nu mai face sex, după despărţirea de Brad Pitt

Vedeta în vârstă de 42 de ani, deşi este singură, nu este pregătită pentru o nouă relaţie, scrie one.ro. După scandalul din urma divorţului de Brad Pitt, Angelina a ales abstinenţa sexuală, concentrându-se să devină cea mai bună versiune a sa.

Citeşte şi E oficial. Cu cine a înlocuit-o Brad Pitt pe Angelina Jolie. Noua iubită este profesoară FOTO

„Nu se gândeşte la o nouă poveste de dragoste sau la sex. Este singură şi se bucură de asta. Cieşte foarte mult despre cum să-şi transforme energia sexuală în forţă creativă şi este fascinată de acest lucru. A început să practice yoga, sport pe care îl detesta, dar care în ultimii ani a ajutat-o să îşi liniştească gândurile”, a declarat o sursă apropiată actriţei pentru HollywoodLife.com.

„În plus, nu se mai identifică cu propria-i sexualitate. Încă este la fel de sexy ca-ntotdeauna, dar nu se mai priveşte în felul acesta. A renunţat la această latură a sa şi susţine că a găsit multă linişte în asta. În prezent, tot ce o interesează sunt copiii şi munca de caritate”, a continuat sursa.

Angelina Jolie şi Brad Pitt şi-au încheiatt relaţia în urmă cu un an şi, în ciuda situaţii tensionate, cei doi s-au asigurat să-şi pună copiii pe primul loc.